Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Berea reduce riscul de apariție a diabetului zaharat!

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA)

Diabet zaharat tip II

Acest beneficiu al berii se refera in special in cazul tarilor deja dezvoltate economic, dar, desigur, se refera si la cele mai putin dezvoltate. Asta pentru ca diabetul zaharat II in aceste tari a inregistrat o majorare in cazurile intalnite, care este, de altfel, si foarte grava, deoarece poate duce la infact miocardic, polineuropatie, insuficienta renala sau orbire.

Daca vreti sa preveniti riscul de a face diabet zaharat, atunci ar fi bine sa incepeti sa includeti consumul de bere rezonabil in stilul dvs. de viata, pentru ca poate poate reduce cu mai bine de 30%, cu toate ca modul in care si actioneaza sus-mentionatul efect nu este bine cunoscut de cercetatori.

Protejeaza oasele

Am mai mentionat si inainte de siliciul pe care berea o contine, dar si de calciu si fosfor. Este recomandat in acest al doilea caz, pentru ca trupul nostru reuseste sa asimileze substantele intr-un mod simplu; ca si apa, berea are un continut important de siliciu.

Este anti aging

Si, pentru doamne mai ales, este anti aging! Probabil este cel mai cunoscut beneficiu al berii dintre toate. Da, berea amana procesul de imbatranire, care produce apoptoza si moarte celulara. Chestia nu e ca nu e ceva natural, ci ca procesul poate fi amanat, conteaza viteza cu care se produce imbatranirea. Radicalii liberi sunt molecule care ranesc si distrug celula, in final.

Antioxidantii se lipesc de aceste molecule “rele” si protejeaza la nivelul celular trupul. Utlimele date au inceput sa scoata la iveala ca fructele de padure, arme redutabile anti-radicali liberi, cresc si mai mult beneficiul antioxidant si anti-aging daca se consuma rezonabil alcool.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation