Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Din 1995 până în 2018 nu a funcționat, în 2018 cladirea de tip conac a fost reconstruită, iar beciul și hala de producție au fost reconsolidate. Ideea de bază a proiectului Crama de Piatră a fost să facă vinuri în cantități mici dar corecte, fără a grabi procesele naturale de fermentație, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

Berea reduce riscul de apariție a diabetului zaharat!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA)

Diabet zaharat tip II

Acest beneficiu al berii se refera in special in cazul tarilor deja dezvoltate economic, dar, desigur, se refera si la cele mai putin dezvoltate. Asta pentru ca diabetul zaharat II in aceste tari a inregistrat o majorare in cazurile intalnite, care este, de altfel, si foarte grava, deoarece poate duce la infact miocardic, polineuropatie, insuficienta renala sau orbire.

Daca vreti sa preveniti riscul de a face diabet zaharat, atunci ar fi bine sa incepeti sa includeti consumul de bere rezonabil in stilul dvs. de viata, pentru ca poate poate reduce cu mai bine de 30%, cu toate ca modul in care si actioneaza sus-mentionatul efect nu este bine cunoscut de cercetatori.

Protejeaza oasele

Am mai mentionat si inainte de siliciul pe care berea o contine, dar si de calciu si fosfor. Este recomandat in acest al doilea caz, pentru ca trupul nostru reuseste sa asimileze substantele intr-un mod simplu; ca si apa, berea are un continut important de siliciu.

Este anti aging

Si, pentru doamne mai ales, este anti aging! Probabil este cel mai cunoscut beneficiu al berii dintre toate. Da, berea amana procesul de imbatranire, care produce apoptoza si moarte celulara. Chestia nu e ca nu e ceva natural, ci ca procesul poate fi amanat, conteaza viteza cu care se produce imbatranirea. Radicalii liberi sunt molecule care ranesc si distrug celula, in final.

Antioxidantii se lipesc de aceste molecule “rele” si protejeaza la nivelul celular trupul. Utlimele date au inceput sa scoata la iveala ca fructele de padure, arme redutabile anti-radicali liberi, cresc si mai mult beneficiul antioxidant si anti-aging daca se consuma rezonabil alcool.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation