Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Studiile arată că cetățenii României aruncă la gunoi 6 mii de tone de mâncare în fiecare zi, deși 66% din familii sunt atât de sărace încât nici ce mânca nu au. Risipa alimentară a înregistrat creșteri fără precedent de la an la an, ceea ce a dus la un semnal ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fgcr, garantii dedicate achiziției de utilaje
Dacă ești fermier, FGCR te ajută, în mod concret , pentru achiziția de utilaje agricole. Garanția FGCR poate acoperi până la 80% din valoarea creditului. Vrei să achiziționezi un utilaj agricol pentru a desfășura o activitate pe cont propriu în agricultură ori poate că ești agricultor profesionist și vrei să ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
dor, dealu dorului, maestoso, ma non troppo, doru husarciuc
MAESTOSO, MA NON TROPPO! :) Doru Husarciuc recidivează :) Începem cu MAESTOSO, la Crama Dealul Dorului, în mod firesc, pentru că e un nou început. Și, ca un etern început, firește, și un nou vârf-de-lance. Și fiindcă tot ce e bun este/reprezintă, de fapt, un nou început. He-hei, este vorba ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

BERE ȘI SĂNĂTATE: Omega 3, de ce este așa importantă și de unde o obținem

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In articolul anterior (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am spus cea de-a doua recomandare pentru pastrarea unui sistem digestiv corect, acum va spunem cea de-a treia:

Un sistem digestiv sănătos cu ajutorul consumului de pește

Omega 3 este un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului și care este prezent în carnea de pește. Includerea cărnii de pește (somon, sardine, hering) în meniu poate fi foarte eficientă împotriva problemelor digestive. Consumul cărnii de somon poate asigura 61,2% din doza zilnică recomandată de Omega 3, în timp ce sardinele și heringul conțin în medie 1 gram de Omega 3 la 100 grame de carne și ar putea furniza 50% din necesarul zilnic de acizi grași esențiali unei bune funcționări a organismului.

keep-calm-and-drink-beer-435
Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/10/01/bere-si-sanatate-3-sfaturi-pentru-o-buna-functionare-a-sistemului-digestiv/

http://beeruniversity.ro/2016/09/26/secretele-berii-substanta-introdusa-in-bere-pe-care-consumatorii-nu-o-stiu/

http://beeruniversity.ro/2016/09/20/bere-cum-sa-ne-prelungim-viata-bem-o-bere-pe-zi/

http://beeruniversity.ro/2016/09/15/bere-remediu-naturist-indicata-pentru-probleme-digestive/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation