Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

RO-Wine, Fratelli
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, aduce laolaltă cei mai pasionați iubitori ai enogastronomiei cu un format revoluționar de 3 zile și degustări exclusive. Această ediție promite să ofere o experiență unică pentru toți cei care apreciază arta vinului și produsele gourmet de calitate. Ediția de Toamnă a ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
experimente de vacanta, greek ammouliani
GREEK AMMOULIANI O INSULĂ DE DESCOPERIT  Dacă ZORBA THE GREEK e mult mai la sud, aici, în Thesalia, este/există Ammouliani. E O OAZĂ de autenticitate și o nesperată DOZĂ de Grecie arhaică. Conține, într-o pastilă, istoria Greciei din ultima sută de ani. Grecia cum a fost ea, Grecia izgonită din ...
Read More

Varianta mai sănătoasă a ciorbei de burtă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Reteta de ciorba de burta vegana este reteta de mancare pe care vi-o prezentam azi pe drinkfood.ro! Ciupercile Pleurotus din continutul ei o sa va dea impresia ca mancati chiar carne si daca le gatiti asa cum spunem noi, in otet, atunci veti vedea cat de buna poate fi! Principalul avantaj al preparatului este ca aceasta nu este compusa din gluten si macrobiotica.

Ai nevoie de:
  • 1 borcan castraveciori murati
  • 1 borcan gogosari murati
  • 500g ciuperci Pleurotus
  • 4 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • sare, piper si coriandru macinat, dupa gust
Sos:
  • 2 posibilitati: 2 lingurite amidon + 2 Linguri mustar + ½ lingurita curry + 3 Linguri ulei de masline
  • 2-3 Linguri maioneza vegana
Mod de preparare
  1. introdu intr-o oala otetul din 2 borcane de muraturi;
  2. peste introdu 1 L de apa;
  3. Taie morcovii si ciupercile Pleurotus in fasii si lasa-le la fiert pentru un sfert de ora;
  4. Acuma pune cinci castraveti taiati, plus cinci gogosari taiati marunt;
  5. taie jumatate de capatana de usturoi si apoi o separi in mai multe parti, punand-le pe rand in oala;
  6. asteapta sa fiarba 10 min;
  7. in tot acest timp ocupa-te de prepararea „maionezei” de mustar, sau introdu-o direct pe cea vegana. Mai pune si mustarul, curry, amidonul si uleiul de masline. Acuma le omogenizezi cu un mixer bine de tot pe toate si la sfarsit introduci jumatatea de usturoi ramasa;
  8. nu uita ca nu trebuie sa pui „maioneza” in oala cu ciorba, deoarece aceasta va trebui taiata. Pe de alta parte, ia cate un polonic din lichidul cald si introdu-l deasupra „maionezei”, dar fara sa uiti sa mixezi in continuare compozitia. Ulterior, cand vezi ca ai bagat cam 800ml de lichid, il poti pune tot in oala cu ciorba.
  9. acuma e gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation