Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

pseudokinegetikos, trofee de vânătoare
TROFEE DE VÂNĂTOARE  Vânătoarea reprezintă una dintre ocupațiile de bază, cel puțin pentru români, dacă nu pentru toți europenii. O ocupațiune preponderent masculină, desfășurată predilect prin păduri. Și cum proverbul din strămoși răspicat ne zice că, totuși, codrul e frate cu românul... Nu mai vorbim că este o îndeletnicire inițiatică, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
pseudokinegetikos, trofee de vânătoare
TROFEE DE VÂNĂTOARE  Vânătoarea reprezintă una dintre ocupațiile de bază, cel puțin pentru români, dacă nu pentru toți europenii. O ocupațiune preponderent masculină, desfășurată predilect prin păduri. Și cum proverbul din strămoși răspicat ne zice că, totuși, codrul e frate cu românul... Nu mai vorbim că este o îndeletnicire inițiatică, ...
Read More

VALDO – BIOFOOD & FOOD TECHNOLOGIES

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

La începutul lunii septembrie, compania VALDO INVEST în parteneriat cu compania LaFOOD din Italia și cu prestigioasa participare a dl. prof Roberto Zironi, de la Universitatea din Udine, Italia a inițiat un proiect de cercetare și evaluare în unele crame și podgorii din Podișul Transilvaniei. Subiectul acestui proiect de cercetare este acela de a îmbunătăţi fluxul de informaţii dintre specialiștii viticultori și enologii implicaţi în procesul de vinificaţie, astfel încât să se optimizeze modul de colaborare dintre aceștia. Optimizarea fluxului de informaţii va conduce la o mai bună trasabilitate atât în ceea ce privește lucrările din culturile de viţă de vie cât și alegerea momentelor optime de recoltare a strugurilor, astfel încât să satisfacă cât mai bine “așteptările” de calitate ale enologilor.
VALDO-BIOFOOD-1
VALDO-BIOFOOD-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation