Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

VALDO – BIOFOOD & FOOD TECHNOLOGIES

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

La începutul lunii septembrie, compania VALDO INVEST în parteneriat cu compania LaFOOD din Italia și cu prestigioasa participare a dl. prof Roberto Zironi, de la Universitatea din Udine, Italia a inițiat un proiect de cercetare și evaluare în unele crame și podgorii din Podișul Transilvaniei. Subiectul acestui proiect de cercetare este acela de a îmbunătăţi fluxul de informaţii dintre specialiștii viticultori și enologii implicaţi în procesul de vinificaţie, astfel încât să se optimizeze modul de colaborare dintre aceștia. Optimizarea fluxului de informaţii va conduce la o mai bună trasabilitate atât în ceea ce privește lucrările din culturile de viţă de vie cât și alegerea momentelor optime de recoltare a strugurilor, astfel încât să satisfacă cât mai bine “așteptările” de calitate ale enologilor.
VALDO-BIOFOOD-1
VALDO-BIOFOOD-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation