Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

studiu Google, romanii din diaspora, conectati cu tara prin intermediul tehnologiei
Milioane de români trăiesc în străinătate. Indiferent de țara unde se află, ei sunt în continuare în contact cu cei dragi și cu România, fie căutând pe Google în limba română, citind știri din țară sau urmărind video-uri cu conținut în limba maternă pe YouTube. Cu ocazia Zilei Naționale a ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la valleta, capitala unei mari iubiri, malta
MALTA Deși e o capitală mică pentru o țară mică, ea e foarte inimoasă Malta. Și La Valletta. O capitală mică. O țară mică. Dar plină de inimă. Oricum ai întoarce-o. Și fiindcă Malta poate fi o mare iubire pentru noi, atunci negreșit Valletta este capitala unei mari iubiri. La Valletta, ...
Read More

Spa d’Or

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Patru spa-uri deschise in 2014 au beneficiat de consultanță Spa d’Or

Anul 2014 a însemnat pentru firma de consultanță specializată în spa, Spa d’Or Brașov finalizarea a 4 proiecte începute în anii precedenți, dintre care un proiect internațional, fiind primul caz când un consultant român oferă asistență spa independentă în deschiderea unui centru internațional.

Cele 4 centre spa carora le-a fost oferită consultanță sunt:

Tsarky Club, Kiev, Ucraina

Belaqva Spa la hotel Kronwell, Brașov

Riserva Spa la hotel Ramada, Oradea

Allure Beauty Salon&Spa, Focșani

Fiecare centru a beneficiat de un concept personalizat și de asistență specifică. Spa d’Or Consulting își face un punct de onoare din a nu fi legat de niciun brand de produse, acestea fiind subsumate conceptului. Oana Manole, consultant Spa d’Or declară: „este important ca niciunul dintre spa-urile cărora le oferim consultanță să nu semene cu următorul. Vrem sa creăm concepte viabile, să aducem branduri care să vorbească despre locația respectivă, să avem USP-uri valide și ușor de propus pe piață. Sunt foarte familiarizată cu brandurile de top, cunosc produsele și protocolurile și vreau sa ofer fiecărui spa creat de mine amprenta unor terapii noi.”

Tsarsky, Kiev
Una dintre cele mai glam locații din Kiev, Tsarsky încorporează mai multe piscine, dintre care una pentru copii si una exterioară, cu piscina principală iluminată de unul dintre cele mai mari candelabre Swarovski din lume; un salon, zona de tratamente spa, zone termale separate pentru barbați și femei, săli de fitness, oferind de asemenea serviciile unui psiholog, doctori in nutriție, medici si specialiști în medicina ayurvedică.

Destinație urbană exclusivă, Tsarsky este in inima vibrantului Kiev. Spa-ul reflecta un nivel de servicii excepțional fiind un spațiu sofisticat dedicat rejuvenării, relaxării și stării de bine, cu produse premium. Meniul de terapii include diverse tipuri de masaj, ritualuri semnatură, tratamente faciale, tratamente de remodelare corporală și facială cu echipamente de ultima generație. Brandurile selectate sunt: Kerstin Florian, Sundari si Vitaman. Designul, semnat de John Dawes de la Benoy UK exudă opulența rafinată specifica zonei.

Belaqva Spa, Kronwell Brasov

Conceptul din spatele spa-ului din Brasov este ‚Empire State of Mind’, dinamic, plin de energie, dedicat unui consumator de spa ce provine din zona business, activ și care dorește rezultate instant. Oana Manole a creat un meniu de terapii ce include tratamente semnatură ca The Ultimate Don Draper pentru barbați și the Kate Moss Refiner pentru femei, un tratament de remodelare corporală.

Oana Manole: ‚Belaqva a însemnat un mare plus pentru portofoliul meu de consultant spa deoarece am introdus două branduri noi pe piața româneasca, Aromatherapy Associates (UK) si Voya (Irlanda), branduri de regăsit în hoteluri de renume ca The Dorchester Londra, Four Seasons Baku sau Ritz Carlton Dubai’. În procesul de recrutare s-a urmărit formarea unei echipe care să poată transmite valorile brandurilor respective, parte din trainiguri fiind asigurată de divizia de educație Spa d’Or Consulting.

In Brașov, Spa dțOr deține si un boutique spa propriu.

Riserva Wine Spa, Ramada Oradea

Creat pentru a răspunde celor mai rafinate așteptări, Riserva Wine Spa aduce în premieră pe piața de wellness & beauty tratamentele pe bază de vinoterapie și linia de tratamente Hi-Tech by FisioKinlab, premiată pentru inovație la Salonul Internațional Paris 2014.

In 2012, Oana Manole deschidea în calitate de Spa Director o alta locație spa de lux în Bihor: eforea Spa at DoubleTree by Hilton Oradea. Dupa experiența Hilton, consultantul a propus un produs diferit: Riserva Spa Signature aduce experiența degustării vinului la un nou nivel, prin terapii ce poartă semnătura casei: fiecare ritual începe cu un jeleu de vin și continuă cu un Scrub Bar – un concept introdus în România de Spa d’Or. Riserva Spa Signatures abordează holistic starea de bine, incluzând tratamente pentru mâini și picioare, exfolieri și diferite tipuri de masaje, iar ritualurile intitulate sugestiv Merlot, Pinotage, Cabernet sau Divinum, sunt asociate la final cu vinul potrivit. Toate trainigurile au fost asigurate de divizia de educație Spa d’Or Consulting.

Allure Beauty Salon& Spa, Focșani

Reunind sub aceeași umbrela branduri ca Intraceuticals- preferatul vedetelor de la Hollywod, Kerastase si L’Oreal, terapii spa premium ca ritualuri în hamam, masaje ayurvedice sau faciale cu aur, tratamente de întinerire corporală și facială cu echipamente ce încorporeaza tehnologii de prima clasă, Allure a însemnat o premieră pe piața spa din Vrancea.Belaqva Vichy

Partea de salon include o zona de coafor, spații pentru manichiură și pedichiură, frizerie pentru barbați dar și o zonă dedicată unei frizerii pentru cei mici, cu scaune pentru copii și jucării. Zona de tratamente include un cabinet de estetică, o cabină de terapii în cuplu și două cabinete multifuncționale pentru tratamente spa și remodelare. Zona termală include o sauna și un hamam, unde performeaza și terapii inspirate din tradiția orientala. Spa-ul ofera de asemenea o sala de relaxare, unde oaspetii pot organiza petreceri spa.

Spa D´Or oferă asistență continuă începând cu documentarea inițială și studiul de fezabilitate, urmată de orientare cu privire la conceptul de spa și la designul specializat al spa-ului, trecând prin stagiul de pre-opening, training specializat și consultanță la nivel operațional. Atenția la detaliu este asigurată in toate aceste faze. Consultanta spa pentru centrele deschise a inclus concept, orientare pe design, creare meniu, plan de achizitii, suport branding si marketing, recrutare si training personal, selectie branding, soft opening.

Pentru 2015, Spa d’Or va lansa un program acreditat de studii de estetică, ce cuprind module de bacteriologie, electricitate si administrare business.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm contactați:

OANA MANOLE
Spa consultant
Tel: 0721 070392
E-mail: spatrade@gmail.comBelaqva-Reception

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation