Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

SCRISOARE DESCHISA, TEMA: DREAM THEATER SI AL DI MEOLA

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

AL DI MEOLA SI DREAM THEATER CANTA IN ACEEASI SEARA, PE SCENE DIFERITE SI CU ORGANIZATORI DIFERITI

 

“German Quality Entertainment NU duce o politica agresiva de comunicare, nu pune si nu va pune vreodata in situatii dificile clienti, colegi, parteneri, PUBLICUL. Oferim cu mult drag evenimente oamenilor, pentru ca acesta este scopul nostru, si platim taxe la stat, negresit! Consideram ca aceasta scrisoare deschisa este mai mult un strigat de “haideti sa fim colegi in aceasta breasla si sa nu mai ne batem joc de spectatorul nostru, si-asa biletele sunt scumpe pentru cat poate duce buzunarul romanului”.

Concertul Al Di Meola – World Sinfonia a fost anuntat pe data de 13 decembrie 2016.  Pe 23 februarie 2017, colegii de la Pheonix Entertainment au dat curs evenimentului Dream Theater, concert aniversar, cu siguranta foarte asteptat chiar si de noi,  TOT pe data de 20 mai. O situatie care se perpetueaza an de an printre organizatorii de concerte si care afecteaza in primul rand cumparatorul de bilet sau mai bine spus iubitorul de muzica care, in acest caz, ar dori sa participe si la Al Di Meola si la concertul celor de la Dream Theater. Lucru practic imposibil in momentul de fata, nemultumind o parte importanta din publicul care deja si-a achizitionat un bilet la spectacolul Al Di Meola.

Ca urmare a telefoanelor, mesajelor din partea spectatorilor,  suntem nevoiti sa va spunem ca inca asteptam, asa cum am facut-o de mai bine de o saptamana, ca cei de la Pheonix Entertainment sa reactioneze la rugamintile noastre si impreuna cu noi, German Quality Entertainment, sa gasim cea mai buna varianta orara pentru publicul nostru, care asculta deopotriva Al Di Meola si Dream Theater.

Suntem intelegatori, probabil ca situatia contractuala cu managementul celor de la Dream Theater le-a impus o anumita pozitie, de aceea noi, GQE, INCA asteptam acea teleconferinta comuna prin care sa pozitionam cat mai convenabil concertele pentru publicul nostru, cumparator de bilet.

Culmea, John Petrucci a fost influentat de stilul si tehnica lui Al Di Meola, gandindu-ne chiar ca ar fi fost un prilej minunat sa ii aducem pe aceeasi scena. Doi chitaristi mari in Bucuresti! De ce sa nu fructifici un astfel de moment? Stim ca este o piata libera, stim ca nu putem sa impunem unui organizator sa procedeze corect, dar aici, doamnelor, domnisoarelor si domnilor este vorba despre civilizatie. Toti organizatorii vor sa faca bani, dar sa si bucuram spectatorul, pentru ca el este in centrul atentiei. Nu daramam totul in jurul nostru, gandindu-ne doar la afacerea proprie! Multumim!”

—————————————————————————————————————-

AL DI MEOLA – WORLD SINFONIA – concert pe data de 20 mai 2017, de la Sala Palatului. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi si, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla  & Lennon-McCartney.

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzica instrumentala, o combinatie inedita de sonoritati jazz si tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile-i in bijuterii de nepretuit. 

Portile Salii Palatului se vor deschide la ora 19.00!

O adevarata oaza de inspiratie, o cariera impresionanta de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost si este o constanta. Elegant atat in muzica cat si in comportament, un chitarist de jazz-fusion care nici pana in acest moment nu poate fi masurat si intrecut, ramane artistul inovator ce mereu este in cautarea sineului prin muzica.

Cel mai nou albumul Elysium” (2015) este rezultatul suferintelor si bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest  nou material nu se aseamana deloc cu niciunul si nici nu este in ton cu ce ati fost obisnuiti din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenta tuturor albumelor lansate pana acum de chitaristul american!

AL DI MEOLA, printre chitaristii ce au revolutionat stilul interepretativ, i-a influentat pe: Yngwie Malmsteen (alaturi de care a aparut pe albumul solo al claparului Derek Sherinian, “Black Utopia”, din 2003), pe Richie Sambora (ex – chitaristul Bon Jovi) si cu viteza sa pe John Petrucci de la Dream Theater. 

Biletele se gasesc pe eventim.ro la urmatoarele categorii de preturi:

  • VIP – 629 LEI * doar pe eventim.ro!
  • Categoria 1 – 299 lei
  • Categoria 2 – 199 lei
  • Categoria 3 – 159 lei
  • Categoria 4 – 99 lei
  • Categoria 5 – 59 lei

 

DESPRE AL DI MEOLA

Al Di Meola (pe numele real Al Laurence Dimeola), nascut pe data de 22 iulie 1954, in New Jersey, SUA, este un chitarist de jazz, jazz-rock, jazz-fusion american, de origine italiana. Unul dintre marii tehnicieni ai chitarei, comparabil cu John McLaughlin, ca tehnica si cu Carlos Santana, ca izvor de inspiratie. “Este singurul artist care a putut sa depaseasca limitele chitarei si sa ajunga mai departe, cu o stapanire incredibila si o indemanare pur si simplu uimitoare”, a declarat istoricul in arta chitarei Robert Lynch.

Talentul si contributia sa adusa muzicii si culturii internationale i-au oferit chitaristului american cu sange latin una dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de Guitar Player Magazine, Al Di Meola clasandu-se de patru ori pe primul loc in topul celor mai  buni chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor, o performanta de necontestat nici pana in acest moment.

 

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topbrands.com.ro/glenn-miller-orchestra-mai-multe-bilete-pentru-fani/

http://topbrands.com.ro/concertele-anului-2017/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/26/glenn-miller-indragostit-de-misterioasa-luna-intru-eternitate/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/23/cauti-cele-mai-frumoase-scrisori-de-iubire-din-toate-timpurile-tocmai-le-ai-gasit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation