Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Normal ca daca suntem pe site-ul de drinkfood.ro va asteptati sa va oferim numai alimente sanatoase, exemple de alimentatii sanatoase, asa ca astazi va prezentam una dintre ele, o varianta foarte buna la dulciuri, desert si zahar, deoarece nu contine calorii in mod exagerat, iar oriunde este mult nu-i bine! ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Proprietățile incredibile ale laptelui de migdale. PREVINE CANCERUL!

Laptele de migdale are foarte multe avantaje pentru corp, pe langa faptul ca are un gust foarte placut (desi, si aici acest subiect ar putea fi dezbatut, caci nu toti simt gustu acestuia la fel!). Cel mai important lucru dintre toate este ca el poate fi consumat indiferent de ce tip de boala ai avea, inclusiv de persoanele care au intoleranta la lactate.

Cum se face (mai intai ingredientele):

  • O cană migdale crude
  • Un blender
  • Apă
  • Un borcan și o pânză prin care se strecoară brâza (pânză sau tifon)

Cu ce incepem:

Mai intai, introdu migdalele într-o cratiță și pune apa pana le acopera total. Adauga peste cratita o folie de plastic și las-o la frigider pentru patru ore.

Apa si migdalele vor trebui despartite cu ajutorul unei strecuratoare. Urmeaza sa folosesti un blender, in care introduci putina apa (alta) peste, nu mult, și alege cel mai inalt nivel de viteza, pentru doua minute

Peste un borcan introdu o pânză cu gaurita putin, pentru a putea strecura prin el mixtura din blender, astfel, bucățile de migdale ramase se vor opri pe panza. Dupa aceasta operatiune, felicitari! ai terminat! Metoda pe care v-am prezentat-o aici este mai sanatoasa, deoarece esti sigur/a ca nu contine aditivi, stabilizatori ori zahăr.

Laptele de migdale este utilizat foarte des in curele de slabire, fiind unul dintre cele mai rapide metode de a arde grasimea. Mai mult, nu are lactoză și are foarte multi antioxidanți și minerale semnificative pentru corpul tau, de pilda potasiul și calciul.

De aceea, foarte multi inlocuiesc laptele de vaca cu cel de migdale, deoarece este tot gustos, dar, mai important decat atat, are putin colesterol și putine calorii, chiar mai putin decat laptele de soia.

Totodata, acesta are si foarte multe vitamine E, A si D, precum si proteine, acizi grasi Omega-6, zinc, calciu, fier, magneziu, potasiu. Are proprietati antioxidante de tip natural, care pote reduce sansele de a face cancer și pot încetini procesul de îmbătrânire.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN