Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

muzică de oscar, orchestra le muse, dirijor andrea albertini
Sâmbătă, 20 aprilie, la Ateneul Român din Bucureşti vor avea loc concertele “Ennio Morricone. Muzică de Oscar”. Porţile se vor deschide pentru public de la ora 15.00 pentru reprezentaţia de la ora 16.00 şi de la 18.30 pentru concertul de la ora 20.00! Cele două reprezentaţii nu vor avea pauză! ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Paul al României condamndat la 3 ani de închisoare

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Paul al României, nepotul Regelui Carol al II-lea, a fost dat în urmărire internațională de 2 zile. Cum? Polițiștii au venit să-l conducă la închisoare, însă acesta nu a fot găsit la domiciliul său. 

Așa-zisul “prinț” (căci nu a fost niciodată recunosc de către Casa Regală Română și nici de Hohenzollern ) a fost condamnat la  3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul de retrocedare ilegală a fermei regale Băneasa și a unei părți din Pădurea Snagov.

Pe de altă parte, Remus Truică, milionar român, și fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, se află deja în spatele gratiilor. Va înfunda pușcăria 7 ani.

Vorbim la mijloc de un prejudiciu de 145 de milioane de euro. Proprietăți pe care de fapt nu trebuia să le primească nepotul regelui Carol al – 2 lea și pe care apoi le vindea cui oferea mai mult. Cam asta este povestea pe scurt, însă mai puteți adăuga și o atmosferă infracțională, toți jucând pe scena penalului.

Celebra cântăreață Patricia Kaas a vorbit în repetate rânduri de Remus Truică, cu care a și avut o relație intimă.

Reședința lui Paul al României

Reporter – Unde este soțul dumneavoastră?
Prințesa Lia – Mai târziu, mai târziu. Mulțumesc!
Reporter – Se va preda singur? A fugit?”.

Poliția, în timp ce-l căuta pe Paul al României, nu a găsit acasă decât pe Lia, soția nepotului Regelui Carol al II-lea.

  • Paul de România se ascunde în Portugalia

Aranjată în blănuri și accesorii animal-print și machiată perfect, Lia a României le-ar fi spus polițiștilor că Paul s-ar afla în Portugalia.

După ce polițiștii au scotocit în toată casa și nu au găsit nimic s-au întors la secție cu mâna goală.

Remus Truică și cu Paul al României trebuiau să împartă închisoarea Rahova în celule separate. Primul are și cel mai mare număr de ani de închisoare.

Complicii israelieni Beniamin Steinmetz și Tal Silberstein, au primit 5 ani cu executare. În lipsă.

Majoritatea israeliților care sunt condamnați în țara noastră pleacă în Israel cu puțin timp înainte, deoarece acest stat nu-și extrădează niciodată cetățenii, iar Sorin Beraru sau Ioana Maria Vlas nu au putut fi judecați cât timp se aflau pe teritoriul israelian.

Mama FNI va înfunda pârnaia pentru simplul motiv că a decis de bună voie să vină în România.

Din 2006, Paul al României a tot revendicat imobile, terenuri, ferme, podgorii, păduri și lacuri, pe simplul motiv că este nepotul Regelui Carol al II-lea.

Paul al României, 10 decembrie 2015: “A fost un pic de șoc dar sper că prințesa a explicat, am fost înconjurat de mulți oameni care au încercat să ne fure și ne-au pus într-o stare de nervi, eu nu am furat niciodată, de ce trebuie să fur proprietatea mea”.

Lia a României, 10 decembrie 2015: “A fost un furt și o fraudă și o presiune enoooormăăă, asupra noastră”.

  • Patricia Kaas: ”Amantul meu mi-a spus că nu vrea să mai cânt decât pentru el”

Reporter, 18 decembrie 2015Cum vedeți povestea asta? Sunt lucruri care vă pot schimba viața.
Remus TruicăDacă nu mi le-au și schimbat deja”.

Cum să nu-ți schimbe viața o avere de 145 de milioane de euro? Fosta fermă regală Băneasa are 28 de hectare. Ori zece mii de metri pătrați ori 150 de euro. Te apucă amețeala numai când socotești.

La fel, pădurea Fundu Sacului din Snagov și celelalte terenuri de acolo, râvnite de mulți, au o suprafață de 47 de hectare. Ori zece mii de metri pătrați ori 100 de euro, metrul pătrat.

Tot la Snagov, la o petrecere privată ținută pe domeniul lui somptuos, Truică o invita în 2010 să-i cânte lui și soției pe una dintre cele mai mari vedete internaționale: franțuzoaica Patricia Kaas, supranumită ”Mademoiselle chante le blues”.

Reporter, 17 august 2011Ați mai ținut legătură cu Patricia?
Remus TruicăDa, am mai vorbit și după acea petrecere”.

Cântăreața vorbește în autobiografia ei, publicată un an mai târziu la Paris, despre povestea trăită alături de Remus Truică, căsătorit la acea vreme. România, Paris, Coasta de Azur. O iubire pe care Patricia Kaas o descrie “adolescentină”.

Patricia Kaas, în cartea “L’Ombre de ma voix”, editura Flammarion 2011: “Era vara, anotimpul iubirii. S-a întors pentru puțin timp în țara lui, unde avea treabă, dar asta nu ne-a ostoit dorința, eram a lui cu trup și suflet. Ori aproape, pentru că mai trebuia să cânt la câte o petrecere privată uneori. Amantul meu mi-a spus că vrea să nu mai cânt decât pentru el. Am rămas mască. Am crezut că glumește. Da’ de unde! Nu voia să mai fiu văzută de alți bărbați, să nu mai dorească nimeni. Dacă îmi cădea cu tronc vreunul din ei??!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation