Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

invitatie, ro-wine 2025
Avem plăcerea să vă invitam la Salonul GUSTUL ITALIEI, organizat în cadrul următoarei ediții a RO-WINE care se desfășoară între 16 și 18 mai 2025 la Fratelli Studios (str Glodeni, nr. 1-3, sector 2) din București. Veți avea ocazia să degustați vinurile cramelor partenere din selecția Vinuri de VIS - Vini Italiani Stupendi, by DionysosCVS – ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Participă la cursul de inițiere în lumea brânzeturilor

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Curs de inițiere în lumea brânzeturilor

Brânza este o prezență constantă și semnificativă în aproape toate bucătăriile lumii, un aliment complex care încântă gusturile și simțurile. Mai mult decât o simplă opțiune culinară, brânza reprezintă o experiență personală, fiind totodată și o incursiune în gusturi, texturi și arome, care poate dezvălui nenumărate povești, tradiții și influențe culturale.

Sâmbătă, pe 10 februarie 2024, de la ora 11.00, ne întâlnim la Novotel Hotel din București pentru a degusta 15 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Cramele Recaș sunt partenerii de vin ai acestei ediții a cursului de inițiere în lumea brânzeturilor.

Comments are closed.

Post Navigation