Restaurantul grecesc AMVROSIA, impreuna cu GREKA TERRA si cu suportul VINURILOR BOUTARI, te invita sa incerci combinatia unica intre mancare si vin pe 8 Aprilie. vineri 2016 incepand cu ora 19:00.
Meniul special, specific grecesc, va fi in 4 etape, in asa fel incat acesta sa se potriveasca perfect cu vinurile BOUTARI, unul dintre cele mai bune vinuri grecesti. Bucatarul, care este si oenolog la vinurile Boutari, va fi prezent la eveniment si va fi ghidul dumneavoastra pe tot parcursul calatoriei, oferind toate informatiile necesare si povestea din spatele fiecarui vin.
Meniul costa 120 RON/persoana si include:
- o bautura din partea casei: MOSCHOFILERO 2015 cu prajituri de masline Amvrosia
- preparate tipic grecesti: Spanakopita din Ioannina, Taramosalata din Halkidiki, Fried Gravos din Aegean, Kolokithakia Tiganita, Salata verde and Pitta Bread cu ulei de masline virgin si oregano; impreuna cu un vin: OROPEDIO 2014 – prima data prezentat in afara Greciei
- File de peste spada cu cartofi la cuptor, impreuna cu vinul SIMIO STIXIS ROSE 2015
- Pulpa de miel usor preparat la cuptor, impreuna cu paste traditionale grecesti Kritharaki
sau pentru cei care tin post in aceasta perioada:
- ciuperici si paste cu legume in trufe in ulei de masline, impreuna cu vinul NAOUSSA GRAND RESERVE 2008
- Faimoasele deserturi AMVROSIA, impreuna cu un pahar de MOSCHATO SPINAS
Evenimentul va avea loc la RESTAURANTUL AMVROSIA, Drumul Bisericii numarul 11 (Pipera), Bucuresti
Pentru rezervari, sunati la 0722 227 465 – Amvrosia sau 0722 245 711 – Greka Terra
Recent Comments