Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Noi sortimente de bere de la Bavarom

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

craft_beer_brewery

Importatorul de bere Bavarom si-a imbogatit portofoliul in acest an cu noi sortimente de bere, astfel ca pana la sfarsitul lunii iulie, numarul acestora se va ridica la 21. 

Acestea sunt 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organica, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams si Sierra Nevada), 5 beri din Germania (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si o bere din Italia (Armacord Roserva Speciale). Impreuna cu celelalte beri importate, numarul sortimentelor de bere va ajunge astfel la 48.
De la inceputul anului, comapnia Bavarom si-a extins oferta de bere la draft pentru horeca. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft fata de 2 cate erau anul trecut, si anume: 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaraia Premium si Oyster Stout. Si numarul de instalatii draft din intreaga tara a a crescut cu 40% fata de sfarsitul lui 2010. Un procent de 40% din vanzarile Bavarom sunt directionate catre locatii horeca, in Bucuresti, numarul acestora ridicandu-se la peste 250, a precizat Costin Ghindea, Director General Bavarom Trading.
Potrivit acestuia, si cresterea in vanzari a companiei din acest an se datoreaza in mare parte cresterii cererii si consumului in horeca, dar si cresterii notorietatii berilor de import in randul consumatorilor romani.
“Dezvoltarea gamei de produse a venit odata cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de Horeca. Evident, nu neglijam retailul, dar o buna parte dintre marci sunt destinate exclusiv pietei horeca“ , a spus reprezentantul Bavarom.
Compania a incheiat primul trimestru al acestui an cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut. In 2010, Bavarom si-a crescut usor cifra de afaceri cu un digit fata de 2009, ajungand la aproximativ 9 milioane de lei.

Articole preluat de pe: http://www.foodandbar.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation