Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

cooperativa “Țara Mea”, a livrat o tonă de caviar românesc, începe să crească creveți în fabrica din Timișoara, caviar made in România
După programul pornit în vara anului 2022 în parteneriat cu Carrefour - “Pește de la Marea Neagră”, Cooperativa Agricolă Integrată “Țara Mea” face încă un pas înainte pentru dezvoltarea pieței de pește autohton și își extinde portofoliul cu cea mai mare fermă piscicolă și fabrică de procesare din România. Cu ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
experimente de vacanta, greek ammouliani
GREEK AMMOULIANI O INSULĂ DE DESCOPERIT  Dacă ZORBA THE GREEK e mult mai la sud, aici, în Thesalia, este/există Ammouliani. E O OAZĂ de autenticitate și o nesperată DOZĂ de Grecie arhaică. Conține, într-o pastilă, istoria Greciei din ultima sută de ani. Grecia cum a fost ea, Grecia izgonită din ...
Read More

ÎN EXCLUSIVITATE! INTERVIU CU LUCIA PÂRVU: “Cum reușești să te reinventezi?”

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

       In ultimul articol (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre specificul, particularitatile VINTEST, dar si noutatile din anul acesta al evenimentul – organizat la Casa Presei, in Sala de Marmura – 28, 29, 30 octombrie.

        6. Evenimentul tău este unul dintre cele ce vertebrează, inevitabil, toamna. Tu ai, dintre toți, cea mai longevivă tradiție. E greu un asemenea lucru?

Da! este greu!, pentru ca ai capacitatea sa gandesti mult mai mult, dar in practica te lovesti de zona financiara de care nu dispui si vrei sa multumesti expozantii pe deplin. Aici este greul!

IUBESC VINUL ROMANESC

IUBESC VINUL ROMANESC

Cand ti se recunoaste “ca faci cat 7 barbati la un loc” sau ca “trebuia mai mult sa fiu sustinuta”, dar nu s-a intamplat! si as vrea sa fiu inteleasa nu eu, ci evenimentele organizate, in fapt producatorii de vin sa fie sustinuti la aceste intalniri de promovare, sigur ca balanta atarna mai greu …..intr-o parte!

Consider ca membrii sectorul vitivinicol, consumatorul final, ambii au avut de castigat in acesti, nu putini ani, prin participarea la  evenimentele VINVEST Timisoara  si VINTEST Bucuresti.

Ne bucuram cand unii recunosc, ne intristam cand nu recunosc, asa cum si noi recunoastem ca ei, producatorii de vin, au fost sursa noastra de inpiratie si dorinta de a ii intalni la urmatorul si urmatorul eveniment, pentru care le multumim! 

  1. Trebuie să te reinventezi la fiecare ediție.

Cum o faci?

…. Parca aud deja intrebarea dlui Ion Banu:  dna Lucia Pirvu, ce surpriza ne-ati pregatit la aceasta editie?, ea a fost pusa de 13 ori la Timisoara si la 5 editii de Bucuresti, asa ca trebuie sa pregatesc lectiile f bine!

Si la aceasta a 6-a editie de Iubesc Vinul Romanesc de la Bucuresti, am gandit o amprenta pe soiurile de vin din vita de vie autohtona. Este o tematica care va avea loc la Biblioteca de Vinuri Autohtone, din cadrul salonului, vor fi 20 de degustari de vinuri autohtone sau cupaje, pe parcursul celor 3 zile, prezentate de oenologi, somelieri, investitori, vinuri ce vor fi degustate si  povestite.

Un numar de 600 de vizitatori, profesionisti sau iubitori de vin, vor avea parte de aceste degustari inedite, de la Biblioteca de Vinuri Autohtone

si multi alti vizitatori vor degusta cca 222 de vinuri de la standurile producatorilor de vin, din salon.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topwines.ro/in-exclusivitate-interviu-cu-lucia-pirvu-specificul-evenimentului-vintest/

http://topwines.ro/vine-vintest-o-intreaga-campanie-dedicata-vinului-romanesc/

http://topwines.ro/vinum-hungarium/

http://topwines.ro/interviuri-esentiale-valeriu-stoica/

http://topwines.ro/dealu-dorului-somelier/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation