Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Din 1995 până în 2018 nu a funcționat, în 2018 cladirea de tip conac a fost reconstruită, iar beciul și hala de producție au fost reconsolidate. Ideea de bază a proiectului Crama de Piatră a fost să facă vinuri în cantități mici dar corecte, fără a grabi procesele naturale de fermentație, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

GastroPan 2016: o expoziție diversă și de calitate din România

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Cea mai mare expozitie de profil din Romania a aratat anul acesta chiar si mai multe reusite decat cel precedent, poate cel mai bun de pana acum! Suntem la cea de-a opta editie a expozitie inernatioanle GastroPan, care a avut loc intre 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş. La acesta au participat un numar suprinzator de 20.000 de vizitatori veniti pentru a fi in pas cele mai noi produse din tehnologice ale pieţei. Mare parte din cei 133 de expozanţi din 25 de ţări au fost mai mult decat multumiti de acest eveniment si prin urmare, e mai mult ca sigur ca o sa se reintoarca si la urmatoarea editie cu si mai mult de oferit.

index-page-2016-04-21-en

GastroPan 2016

As putea sa spune sigur ca aceasta putere a organizatorilor GastroPan de a aduce toti furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile şi soluţii cu producătorii, operatorii, specialiştii şi antreprenorii din sub acelasi paravan, a anuntat reusita expoziţiei din acest an. Atat vizitatorii, cat si specialiști din sectorul panificației, cofetăriei și HoReCa au fost bucurosi sa descopere solutiile eficiente oferite de standuri, potrivite firmelor lor, precum brutării, cofetării, patiserii, restaurante, cafenele, mori, magazine de specialitate, hoteluri, ciocolaterii, gelaterii.

Cei care au reusit sa castige premiile de la editia din acest an au fost numai brutari, cofetari şi bucătari de exceptie. Astfel, la GastroPan 2016 s-au aflat in centrul atentiei produse de panificație, cofetărie și cele mai reuşite, apetisante, elegante, estetice şi sănătoase platouri culinare realizate ori individual, ori în spirit de echipă. 
Alte articole:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation