Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

vinuri, 1000 de chipuri, zona fintesti, dealumare
Procesul de vinificatie este dedicat revelarii personalitatii varietale a fiecarui soi, in conditiile oferite de zona Fintesti din DealuMare. Vinurile albe sunt obtinute prin fermentarea la rece a musturilor, limpezite in prealabil prin decantare gravitationala, tocmai pentru a retine prospetimea si aromele caracteristice soiului. Toate aceste procese sunt efectuate in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
FGCR ȘI-A SCHIMBAT LOGO-UL Noutăți de la FGCR: FONDUL DE GARANTARE ȘI CREDITARE și-a schimbat imaginea. Și, în primul rând, logo-ul. Culoarea dominantă a rămas, desigur, tot verdele. Spicele și-au păstrat, și ele, locul de onoare. Schimbarea (minimală) de identitate noi conchidem/opinăm/o apreciem drept binevenită. În primul rând, credem, cu ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Cum ne este afectată fericirea de lucruri mărunte din viață

In general cand auzim de calitate, ne gandim la ceva pozitiv si, asa e, de obicei, calitatea este in fata cantitatii. Cu toate acestea, vei ajunge sa realizezi ca nu se intampla la fel si in cazul cafelei. Cu cat bei cafele de o calitate mai inalta, cu atat le vei dori mai mult si, in final, portofelul tau se va goli din ce in ce mai des.

Mai pe scurt, esti ca un afacerist care a trecut din clasa mijlocie in clasa inalta, a burghezilor si, odata descoperite obisnuintele noii clase sociale, nu mai vrei sa te intorci de nicio culoarea la vechile metehne. Nu vei mai accepta decat 1/2 tipuri de cafele si in niciun caz o cafea mediocra, “de casa”, cand mergi in vizita la bunul tau prieten.

Ceea ce vreau eu sa spun este ca o cafea de o calitate mai inalta inseamna, pana la urma, si un consum mai mare din veniturile tale, cu toate ca e vorba numai de gust. Corpul tau va accepta orice tip de cafea ii vei oferi. Cafea mediocra nu e chiar proasta, doar ca te-ai obisnuit cu un gust mult mai inalt si rafinat.

Poti, sa zicem, sa gasesti o cafea foarte buna care-ti place tie de la o franciză cunoscuta, eventual una mai aproape de locul tau de munca sau de casa, pe langa faptul ca o vei putea consuma aproape in orice oras ai merge. Uneori pare mai complicat sa ti-o faci tu direct acasa, intr-un fel vei economisi timp și bani. In final, toate duc spre o cantitate de fericire mai mare, pentru tine.

Nu numai asta, dar un compromis intr-un loc din viata ta, va face loc si altor posibile compromisuri. Aici vorbim numai de relatia ta cu tine insuti, nu si in raport cu alte persoane din viata ta, caci atunci ar insemna un alt lucru.

Ideea principala pe care vreau sa o expun, si o spun cu riscul de a ma repeta din nou, este urmatoarea: daca economisesti in lucruri mai putin importante pentru tine sau obiectiv vorbind mai putin importante (cum ar fi o cafea, o bere, un vin etc.), vei putea consuma mai mult din veniturile tale in locuri care conteaza mult mai mult pentru tine, sa zicem o vacanta in state.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN