Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

Corteva Agriscience și Bioceres Crop Solutions accelerează disponibilitatea produselor biologice, în Europa

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Companiile au semnat un acord exclusiv de distribuție a unui bioinsecticid inovator

Corteva Agriscience (Corteva) (NYSE: CTVA) și Bioceres Crop Solutions Corp. (Bioceres) (NASDAQ: BIOX) au anunțat incheiat comercial exclusiv, pentru a crește disponibilitatea soluțiilor biologice, pe piața din Europa.

Astfel, Corteva Agriscience și Bioceres Crop Solutions vor lucra împreună în scopul accelerării proceselor de reglementare necesare pentru a introduce, pe piața europeană, un bioinsecticid de ultimă generație, dezvoltat de Subsidiara Pro Farm a Bioceres.

Produsul este un insecticid biologic, care este la fel de eficient ca și insecticidele convenționale și este adecvat pentru practicile agricole tradiționale, culturile țintă fiind cele de porumb, cereale, precum și culturile de floarea-soarelui și de rapiță. Odată omologat, Corteva Agriscience va deveni distribuitorul unic, în Europa, cu ajutorul echipei Seed Applied Technologies (SAT) și va putea aplica această tehnologie și pe genetica marca Pioneer®.

În plus, Corteva Agriscience va continua să comercializeze Lumidapt™, de la Pro Farm, un fertilizant tratament pentru sămânță și stimulator de creștere al culturilor.

Matti Tiainen, președintele Pro Farm, o filială a Bioceres care operează în Europa, a declarat: „În Europa, cererea pentru soluții eficiente, cu un profil de mediu optim, este într-o creștere continuă, pe măsură ce conditiile de reglementare devine din ce în ce mai dificile, iar fermierii caută produse noi, inovatoare pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor care afectează culturile agricole. La Pro Farm, avem unul dintre cele mai importante portofolii de produse biologice din lume, cu soluții unice pentru fermieri, testate pe teren, pentru a răspunde cât mai bine tuturor nevoilor. Prin intermediul acestui parteneriat ne vom baza pe Corteva Agriscience pentru a le pune la dispoziție fermierilor din regiune cele mai recente inovații ale noastre.”

Jean-Philippe Riffat, EMEA Marketing Leader la Corteva Agriscience, a declarat: „Corteva Agriscience își ia angajamentul de a le oferi fermierilor o gamă largă de soluții durabile, care să contribuie la obținerea unor recolte ridicate și profitabile. Acest angajament permite satisfacerea cererii de produse naturale, venite din partea societății și a factorilor decidenți, progresând, astfel, către îndeplinirea misiunii noastre de a crea produse inovatoare, care să aducă valoare agricultorilor.”

„Achizițiile de la Symborg și Stoller reflectă angajamentul nostru de a investi în sectorul produselor biologice, consolidându-ne poziția de lider global pe acest segment. În ceea ce privește tehnologiile aplicate semințelor, cum ar fi Lumidapt™ de la Pro Farm, care implică tratarea semințelor, acestea îi ajută pe fermieri să aibă un start optim al culturilor, reducând, totodată, amprenta agriculturii asupra mediului.” 

Despre Bioceres Crop Solutions Corp.

Bioceres Crop Solutions Corp. (NASDAQ: BIOX) este un lider în dezvoltarea și comercializarea de soluții care influienteaza productivitatea, concepute pentru a regenera ecosistemele agricole, generând, în același timp, culturi mai rezistente la schimbările climatice. În acest scop, soluțiile Bioceres oferă fermierilor și altor părți interesate stimulente economice pentru a adopta practici de producție mai prietenoase cu mediul. Compania dispune de o platformă biotehnologică unică, cu tehnologii brevetate, de mare impact, pentru semințe și inputuri microbiene, precum și soluții de nutriție și protecție a culturilor de ultimă generație. Prin intermediul programului HB4®, compania oferă soluții digitale pentru a sprijini deciziile producătorilor și pentru a asigura trasabilitatea, de la un capăt la altul, a producției. Pentru mai multe informații, accesați link-ul.

Despre Corteva Agriscience

Corteva, Inc. Corteva, Inc. Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) este o companie globală, pur-agricolă, cotată la bursă, care combină cea mai bună inovare, interacțiune personalizată cu clienții și execuție operațională pentru a livra, în mod rentabil, soluții pentru cele mai urgente provocări agricole de la nivel global. Corteva generează preferințe de piață avantajate prin strategia de distribuție unică, alături de un amestec echilibrat, la nivel global, de semințe, protecție a culturilor, produse și servicii digitale. Alături de unele dintre cele mai recunoscute brand-uri din agricultură și oportunități tehnologice bine poziționate pentru a promova creșterea, compania și-a luat angajamentul să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând, totodată, cu părțile interesate din domeniul alimentar, pe măsură ce îndeplinește promisiunea de a îmbogăți viețile celor care produc și celor care consumă, asigurând progresul pentru generațiile viitoare. Mai multe informații pot fi găsite la www.corteva.com.

Urmăriți Corteva pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter și YouTube.

 

# # #

 

™ ® Mărci comerciale ale Corteva Agriscience și ale companiilor sale afiliate. 

Contact Bioceres Crop Solutions

Paula Savanti
Șeful departamentului de relații cu investitorii
investorrelations@biocerescrops.com

Corteva Agriscience

József Máté
Șeful departamentului de comunicare, EMEA
Tel: +41 22 775 36 70
Mafia: +41 79 597 2709
jozsef.mate@corteva.com 

Declarații anticipative

Acest comunicat conține „declarații anticipative”“ în sensul prevederilor „safe harbor” din Legea din 1995 privind reforma litigiilor legate de valori mobiliare private din SUA. Declarațiile anticipative pot fi identificate prin utilizarea unor termeni precum „prognoză”, „intenționează”, „caută”, „țintă”, „anticipează”, „crede”, „se așteaptă”, „estimează”, „plănuiește”, „perspectivă” și „proiect” și alte expresii similare care prezic sau indică evenimente sau tendințe viitoare / care nu sunt declarații de natură istorică. Astfel de declarații anticipative se bazează pe presupunerile, așteptările, planurile și previziunile actuale, rezonabile ale conducerii cu privire la rezultatele actuale sau viitoare ale companiei și la condițiile economice și de afaceri viitoare, în general. Astfel de declarații anticipative implică riscuri, incertitudini și alți factori, care pot face ca rezultatele reale, nivelurile de activitate, performanța sau realizările companiei să difere, semnificativ, de orice rezultate viitoare exprimate sau sugerate de astfel de declarații anticipative și nu există nicio garanție că rezultatele reale nu vor fi diferite, în mod semnificativ, de așteptările conducerii sau că nu ar putea afecta capacitatea companiei de a-și atinge obiectivele strategice, inclusiv incertitudinile legate de impactul COVID-19 asupra activității, operațiunilor, lichidităților și rezultatelor financiare ale Companiei, precum și alți factori care sunt descriși în secțiunile intitulate „Factori de risc” din documentele depuse de Companie la Comisia pentru valori mobiliare și burse de valori, documente actualizate periodic. Lista de mai sus nu este menită să fie o listă exhaustivă a tuturor declarațiilor noastre anticipative. Prin urmare, nu ar trebui să vă bazați pe niciuna dintre aceste declarații anticipative ca fiind o predicție a evenimentelor viitoare. Toate declarațiile cu caracter previzional, incluse în acest comunicat, sunt calificate, în întregime, de această atenționare. Declarațiile anticipative se referă doar la data la care sunt sau au fost făcute, iar compania nu intenționează să actualizeze sau să revizuiască în alt mod declarațiile anticipative pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe ulterioare datei acestui comunicat sau pentru a reflecta apariția unor evenimente neprevăzute, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege.

Comments are closed.

Post Navigation