Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui. Acest ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la sud de europa, malta, insula de miere
Malta: INSULA DE MIERE Malta. O INSULĂ DE MIERE. Ia, hai, faceți un efort și imaginați-vă: CUM ar arăta o INSULĂ DE MIERE? Nu. Nu (ca) un BORCAN. Nu o chesea. Ci un ARHIPELAG. Malta. Cinci insule. Sau, măcar, o insulă. Meliferăm Că de aia se și cheamă MELITHA. O ...
Read More

Cafeaua este dăunătoare, dacă nu respectăm câteva reguli

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Care sunt cele mai cunoscute mituri despre cafea? Despre acele beneficii pe care le ofera cafeaua, nimeni nu le contesta, nici chiar cele care dauneaza, dar in cantitati mici. Dar exista unele greseli pe care oricare dintre noi le putem face, cand ne bem cafeaua noastra de zi cu zi, fara sa ne dam seama. Iata care sunt ele. 3 acum, 3 in stirea de maine. ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

1. Cafeaua macinata: cati dintre noi bem cafea macinata? Sau, mai bine zis, DEJA macinata, pentru ca majoritatea – chiar si eu, fir-ar acum va trebui sa-mi schimb stilul 🙁  – cumparam cafeaua astfel. In realitate, specialistii, sau chimistii mai exact, ne atentioneaza ca acest tip de cafeaua nu ne-ar ajuta sa rezistam stresului de zi cu zi. De fapt, radicalii liberi produc exact efectul opus, un stres oxidativ, dar şi multe inflamaţii în corp.

2. Aceeasi cafea si acelasi ambalaj: Un lucru care ar parea la prima vedere o banalitate si anume pastrarea cafelei in ambalajul ei initial. Normal, ar trebui sa-l scoatem si sa-l tinem in obiecte etanse. Aerul afecteaza insusirile cafelei, mai ales in cresterea antioxidanţilor din organism.

3. Cafeaua de ora 7: Daca beti cafea la astfel de ore, atat de devreme, atunci nu faceti bine (inclusiv eu, iarasi, cica ar trebui sa-mi schimb stilul…oh). Medicinii ne spun ca o cana de cafeaua ar trebui consumata intre orele 10 şi 12 dimineaţa, cand nivelul de cortizol din corp este foarte redus şi, astfel, suntem constransi de psihic sa bem ceva ce ne ofera energie instant. Cafeaua de la ora 7 = 0 efecte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation