Daca pana acuma nu v-am convins despre argumentele noastre in privinta berii, poate urmatoarele doua o sa fie de folos, pana acuma am prezentat doar 4 dintre (CLICK AICI PENTRU A VEDEA PRIMUL ARTICOL) si (CLICK AICI PENTRU A VEDEA AL DOILEA), dar nu-i problema, mai avem inca 4 motive in plus, pe care le vom prezenta in urmatoarele noastre articole. E important sa le includeti in dieta dumneavoastra, mai ales daca sunteti un pasionat al sportului sau sanatatii. Iata si urmatoarele:
5. Berea, cetatea renumita impotriva atacurilor soldatilor cancer
Berea este si foarte ridicata, printre altele, in antioxidanţi, iar de aceea, primele proprietati pe care le semnalam este combatarea cancerului de prostată. Mai mult, ea are in compusii ei si xantohumol care se lupta si multe alte forme de cancer, deci nu degeaba am spus la inceput ca berea este ca un castel rezistent impotriva oricaror atacuri din partea cancerului. Noi sa nu uitam ca vorbim despre un consum rezonabil de bere in acest context, intre 1 si 3 pahare pe zi.
De altfel, reduce si riscul aparitiei cancerului de piele, dupa cum am spus deja, dar trebuie sa aveti grija, pentru ca daca beti in cantitati mari alcool, de orice fel, la soare puternic si nu aveti protecţia solară necesara, atunci nu mai este chiar atat de benefic. Cercetatorii ne spun ca alcoolul are ca rezultat niste schimbari biologice in acest sens, in privinta pielii pe care o face mai sensibila la lumina, iar astfel, de a creste expunerea la razele ultraviolete.
“Noi ştim că în prezenta radiaţiilor UV, consumul alcoolului poate afecta imunocompetenţa organismului, abilitatea de a produce un răspuns imun normal”, a mentionat Eva Negri, unul dintre autorii studiului.
6. Berea, o cetate renumita si impotriva diabetului
Continutul berii creeaza o reactie in lant in corpul nostru care ne creste sensibilitatea in producerea de insulina. Tocmai de aceea, desi buna contra diabetului, berea nu trebuie consmata in cantitati mari!
“Statistica ne arată că un român consumă un iaurt pe săptămână, iar aceasta este consecinţa unei greşite şi păguboase educaţii nutriţionale, pe care noi, nutriţioniştii, de ani de zile căutăm să o corectăm. Consecinţele sunt extrem de perfide. Putem considera că lipsa consumului de iaurt poate contribui la sindromul intestinului iritabil, care este o boală chiar modernă, apoi poate să contribuie în mod perfid la deficitul global de calciu, contribuie la epidemia de diabet, pentru că, dacă se consumă iaurt în mod regulat, aproape zilnic, înseamnă că scade cu 28% riscul îmbolnăvirii cu diabet zaharat de tip II ”, a declarat Hâncu, la finalul conferinţei de la Cluj-Napoca, privind obiceiurile alimentare ale românilor.
Pana la urmatorul articol, STAY HEALTHY! 🙂
Alte articole pe aceeasi tema:
http://topwines.ro/?p=9345&preview=true
http://topbrands.com.ro/motivele-pentru-care-chiar-ar-trebui-sa-incluzi-berea-in-dieta-ta/
Recent Comments