Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
WILMINGTON, Del., mai 2021 – Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) (“Corteva” sau “Compania”) a publicat rezultatele financiare pentru trimestrul I, trimestru care s-a incheiat la 31 martie 2021. Principalele evoluții din trim 1 Lansarea continuă de produse noi care s-a desfașurat în condiții de piața favorabile a dus, la nivel global, ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Alimentul care duce la boli de inimă grave și pe care-l consumăm zilnic

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In sfarsit a fost dovedit un lucru foarte important: faptul ca consumul anumitor alimente zilnic pot duce la dezvoltarea anumitor boli de inimă, desi afirmatia fusese, pana acum, rasturnat si reafirmata de numeroase ori, in ultimii 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California sunt cei care au realizat acest studiu si care a dovedit legatura dintre consumul de zahăr şi bolile inimii, mai exact faptul ca zaharurile naturale continute in multe dintre alimente, precum laptele şi fructele, pot fi foarte usor confruntate de catre corpul nostru.

Aire Schidt a mentionat insa, ca folosirea multor îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate duc la boli grave ale inimii.

Zaharul ar trebui utilizat de catre corpul nostru doar intr-o cantitate de 6 linguriţe din acest aliment sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi 9 linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi, arata specialistii.

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a spus Aire Schidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation