Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Alimentul care duce la boli de inimă grave și pe care-l consumăm zilnic

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In sfarsit a fost dovedit un lucru foarte important: faptul ca consumul anumitor alimente zilnic pot duce la dezvoltarea anumitor boli de inimă, desi afirmatia fusese, pana acum, rasturnat si reafirmata de numeroase ori, in ultimii 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California sunt cei care au realizat acest studiu si care a dovedit legatura dintre consumul de zahăr şi bolile inimii, mai exact faptul ca zaharurile naturale continute in multe dintre alimente, precum laptele şi fructele, pot fi foarte usor confruntate de catre corpul nostru.

Aire Schidt a mentionat insa, ca folosirea multor îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate duc la boli grave ale inimii.

Zaharul ar trebui utilizat de catre corpul nostru doar intr-o cantitate de 6 linguriţe din acest aliment sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi 9 linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi, arata specialistii.

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a spus Aire Schidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation