Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Majoritatea puilor a caror carne este data spre vanzare, mai tarziu, in retail, sunt injectați cu hormoni ca sa se dezvolte mairapid, dupa cum arata mai multe studii si articole din strainatate. Crescătorii au inceput sa utilizeze inclusiv antibiotice, in scopul ca pasarile sa reziste și în medii nepropice. Desigur ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Alimentele pe care sub nicio formă nu trebuie să le reîncălzești

E bine sa cunoastem ce alimente ar trebui reincalzite si care nu, deoarece multe dintre ele, prin acest proces, si-ar pierde din proprietatile lor nutritive. Mai pe scurt, le mananci doar ca sa-ti astupi foamea, dar ele, in realitate, nu te ajuta cu prea mult, ca sa nu mai vorbim ca unele chiar pot deveni toxice in urma procesului. 

Sa trecem in revista 5 dintre alimentele pe care nu ar trebui sa le reincalzesti (sau sa ai grija cum o faci)

  • Ciupercile – cel mai recomandat este ca acest aliment sa fie mancat cat mai rapid cu putinta. Desigur, poti opta si pentru consumarea lor mai tarzie, dar atunci ar trebui sa le mananci reci, nu calde. Asta deoarece la momentul incalzirii structura lor proteică se modifica si o poti resimti inclusiv in gustul lor. Totodata, poate duce si la probleme digestive, pierzandu-si multe dintre caracteristicile benefice corpului nostru.
  • Puiul – e un caz foarte asemanator cu cel de mai sus, in care structura proteică a puiul se modifica cand este reincalzita. Cel mai bine ar fi sa il reincalzesti la un foc mic, atunci nu ar trebui sa existe mari schimbari si, in mare parte, isi pastreaza continutul.
  • Cartoful – desi cu niste proprietati incredibile, cartoful ar fi de r ecomandat sa nu fie reincalzit, intrucat isi pierde multe dintre proteine si calorii, iar atunci nu mai e bun de nimic, putand chiar fi toxic!
  • Spanacul – aceasta leguma este plina de nitrați, iar in urma procesului de reincalzire ei se modifica si devin nitriți. Mai pe scurt, vorbim despre un aliment cancerigen. Prin urmare, recomandat este in forma ei naturală, proaspata sa fie mancata.
  • Sfecla – la fel ca spanacul si telina, aceeasi poveste, nimic diferit.
  • Oul – devine toxic atunci cand este expus la nivel ridicat de temperatura

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN