O alta idee de afacere proftabila pe care o oferim noi, cei de la RABBIT MEDIA, fiti atentie: ce ziceti daca ati putea castiga si bani multi, si cu investitii mici si pe langa toate acestea, chiar la tine acasa! Asa ca, de asta am numit acest articol: afacere de acasa. Acuma, hai sa vedem obiectul afacerii, care e sapunul natural. Da, ati auzit bine ,pentru 10 kg veti munci doar 2 ore si la 100 calupuri de sapun, vor veni 100 de grame pentru fiecare dintre ele. Un sapun pe care il vei comercializa sa zicem la un pret de 10 lei, va vor aduce incasari de 1.000 de lei. Costurile iarasi nu sunt mici, intrucat singurele materiale pe care va trebui sa cheltuiti bani vor fi: uleiurile, soda, coloranti, aromele (cea mai scumpa e 300 de lei). Prin urmare, iti raman la sfarsit 700 de lei, la fiecare 2 ore de munca.
Uitati si ce spun alti antreprenori care deja sunt in acest business:
“Interesul meu pentru sapun ecologic, realizat 100% din ingrediente naturale, s-a nascut in urma cu 6 luni, cand am citit intr-o revista medicala o informatie extrem de interesanta: sapunul pe care il cumpar eu din comert si pe care il folosesc in mod obisnuit nu este de fapt sapun, ci un detergent. Este un detergent realizat din compusi sintetici (obtinuti din subproduse petroliere!) si nu din ingrediente naturale, pentru ca ingredientele naturale (uleiuri de cocos, de masline, diverse uleiuri esentiale) sunt scumpe si nu renteaza sa fie folosite in productia industriala.”, ne spune Daniela Paraschiv.
Mai jos spune si la ce pret il comercializeaza:
“Sunt bucuroasa sa va spun ca aceasta activitate, care a inceput ca un hobby, s-a transformat intr-o mica afacere. Acum nu mai produc sarje de 1 kg ca la inceput, ci de 10 kg, timpul de lucru fiind cam acelasi (maximum 2 ore). Obtin astfel la o singura sarja 100 de calupuri a 100 g pe care le vand cu 8-10 lei bucata. In mod normal, pretul mediu pe piata este de 11-12 lei/100 g, dar cei mai multi clienti ai mei sunt din randul cunoscutilor si beneficiaza de acest pret special”, mai mentioneaza antreprenoarea.
Alte articole pe aceeasi tema:
http://agricult.ro/2017/02/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ti-infiintezi-o-cultura-de-capsuni/
http://agricult.ro/2017/02/06/dulceata-de-trandafiri/
http://agricult.ro/2017/02/04/idei-de-afaceri-cultura-sofranului/
http://agricult.ro/2017/02/03/idei-de-afaceri-cat-de-profitabila-e-cultura-de-morcovi/
Recent Comments