Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Varza este una dintre alimentele cu cel mai puternict antidot al celulelor maligne și apare in toate bucatariile. Pe langa numeroasele avantaje medicale, acesta ne ofera vitamine, minerale și fitonutrienți care ajuta la pastrarea stării de sănătate. Intrucat aceasta are putine calorii, această legumă se recomanda persoanelor care doresc sa slabeasca. In ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

5 BENEFICII PUȚIN ȘTIUTE ALE CONSUMULUI DE BERE

beer-bar-2744

Bere

De ce ar trebui sa avem un consum echilibrat de bere?

Berea este plina în vitamine şi minerale si ajuta in multe feluri la mentinerea unei vieti sanatoase. Nu numai ca previne Alzheimer, pastrareaza un echilibru hormonal, dar este si un foarte bun balsam pentru par.

  1. Berea este contine multi nutrienţi

Berea prezinta toti aminoacizi importanti, substanţe minerale precum fosfor, iod, magneziu sau potasiu. Totodata, contine si mult calciu. De asemenea, un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Tufts din Statele Unite, desfasurat în 2009, s-a descoperit ca un consum echilibrat de bere ofera protectie in cazul densitatii minerale a oaselor.

Pentru a avea un maxim de efect, cercetatorii au sugerat consumul de bere nepasteurizată, intrucat pasteurizarea scade valoarea nutriţională. Totusi, cel mai bun tip de bere ramane berea nefiltrata, deoarece prin insusi procesul de productie se elimina drojdia, care contine o cantitate mare de vitamina B.

      2. Berea prezinta o cantitate mica de zaharuri

Hai sa facem o comparatie cu o doza de cola care contine circa 7 lingurite de zahar, pe cand o bere de 250 de mil. are doar o lingurita de zahar. Mai mult, berea contine in mare parte apa, 93%, de aceea se recomanda consumul ei in zilele caniculare, cum ar fi acuma! 🙂

Din acelasi motiv mentionat mai sus, berea previne si diabetul – un studiu din 2010 realizat pe 38.000 de barbati din SUA, a descoperit ca indivizii care au baut doar un pahar sau doua de bere/zi, timp de 4 ani, s-a inregistrat o reducere de 25% a riscului de diabet de tip 2.

     3. Berea previne boala Alzheimer

Deoarece boala este asociata cu continutul mare de aluminiu din organism, ea poate fi prevenita printr-un consum echilibrat de bere, dar si pentru ca are un continut ridicat de siliciu organic – lucru care duce la scaderea continutul mare de aluminiu din organism. Totusi, se recomanda ca berea sa fie consumată echilibrat – deoarece indivizii care beau mai mult de un litru de bere pe zi pot avea pierderi de memorie.

    4. Berea este un balsam foarte bun pentru păr

De fapt, hameiul din care este realizata berea este plin de siliciu – lucru care da stralucire, volum si intareste firele de par de la radacina. Pentru a produce un astfel de balsam, experii au sugerat sa fie iarba, ca alcoolul sa se evapore, iar dupa aceea sa fie amestecat lichidul produs in urma lor, dupa racire, cu un ulei extravirgin de cocos.

    5. Berea ajuta la pastrarea unui echilibru hormonal

Tot cercetatorii (cine altcineva pana la urma?), au mai descoperit că substantele din hamei (fitoestrogenii), compuşi precum estrogenul, ajuta la scaderea bufeurilor si a altor efecte asemanatoare. Totodata, berea are anumite substante care ajuta la relaxare.

 

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/06/11/ce-a-fost-la-euro-2016-franta-romania-2-1-ocazii-imense-ratate-de-b-stancu/

http://beeruniversity.ro/2016/06/06/peroni-nastro-azzurro-lanseaza-piccola-in-romania/

http://beeruniversity.ro/2016/06/05/berea-in-lupta-cu-insomnia/

http://beeruniversity.ro/2016/04/09/romanii-iubesc-berea/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN