Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Vino să afli mai multe despre bucătăria italiană!

ICE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior și Camera de Comerț Italiană pentru România  au plăcerea de a vă invita la a patra ediție a evenimentului “Italian Wine & Food Day” ce se va desfășura la hotel Marshal Garden din București (Sala Panoramic) marți 23 mai 2017, începând cu orele 10.30.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante,  wine baruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

Vor fi prezenți 24 producători de vinuri si produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

În deschidere va avea loc un seminar organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România în cursul căruia va fi prezentat ”Raportul de constatare a cazurilor de Italian Sounding în sectorul de retail alimentar din România – ediția 2017″. În cadrul evenimentului vor fi identificate și analizate acele produse alimentare care nu sunt de origine italiană, dar înșală consumatorul printr-un nume care să sune italienesc sau prin intermediul unui ambalaj care să facă trimitere la Italia.

Seminarul va fi urmat de premierea restaurantelor certificate cu marca “Ospitalità italiana”.

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Pentru informații suplimentare, la telefon 021-2114240 sau la bucarest@ice.it.

Înscrierea la eveniment poate face și on-line  completand ACEST FORMULAR

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2017/05/14/o-cale-sigura-de-a-obtine-stabilitate-emotionala/

http://www.drinkfood.ro/2017/05/10/ultrasunetele-o-metoda-usoara-de-eliminare-a-pietrelor-la-rinichi/

http://www.drinkfood.ro/2017/05/01/cum-alegi-micii-de-1-mai-vor-fi-vanzari-mari-anul-asta/

http://topbrands.com.ro/venitul-minim-garantat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation