Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

După ce treci de onorabila varsta de 35 de ani, colagenul începe să se reduca cu 1% in fiecare an, adica la 50 de ani, o femeie a pierdut aproape 50% din cantitatea sa de colagen din țesuturile dermice. Cele mai bune nutricosmetice, avand principalul rol in fiziologia pielii și a țesuturilor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

VALDO – BIOFOOD & FOOD TECHNOLOGIES

La începutul lunii septembrie, compania VALDO INVEST în parteneriat cu compania LaFOOD din Italia și cu prestigioasa participare a dl. prof Roberto Zironi, de la Universitatea din Udine, Italia a inițiat un proiect de cercetare și evaluare în unele crame și podgorii din Podișul Transilvaniei. Subiectul acestui proiect de cercetare este acela de a îmbunătăţi fluxul de informaţii dintre specialiștii viticultori și enologii implicaţi în procesul de vinificaţie, astfel încât să se optimizeze modul de colaborare dintre aceștia. Optimizarea fluxului de informaţii va conduce la o mai bună trasabilitate atât în ceea ce privește lucrările din culturile de viţă de vie cât și alegerea momentelor optime de recoltare a strugurilor, astfel încât să satisfacă cât mai bine “așteptările” de calitate ale enologilor.
VALDO-BIOFOOD-1
VALDO-BIOFOOD-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation