Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Probabil ați mai auzit de supa de legume. Este una dintre cele mai cunoscute supe, în primul rând pentru cât de hrănitoare poate fi, dar și cât de ieftină poate fi. În sec XX și mai ales în timpul războiului (dar și după) supa de legume, cum ar spune astăzi ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fermierii campioni, hibrizii de porumb pioneer
„Suntem la început de an, pentru mulți este momentul bilanțurilor și al socotelilor, iar pentru noi, compania Corteva Agriscience, este momentul să observăm care sunt preferințele fermierilor în ceea ce privește hibrizii pe care îi aleg pentru propriile ferme. Mulți dintre ei și-au comandat deja sămânța pentru acest sezon, iar ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
AMMOULIANI AVENTURI ÎN GRECIA, LÂNGĂ MUNTELE ATHOS Aventuri în Grecia trăiau, încă de demult, românii, ehe, de pe vremea palicarilor. De pe când era un spațiu comun Balcanii, de pe vremea când machidonii, românii macedoneni hălăduiau prin Pind, pe-aici ne cam făceau veacul. Dar și după 1989, adică din 1990 ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

VALDO – BIOFOOD & FOOD TECHNOLOGIES

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

La începutul lunii septembrie, compania VALDO INVEST în parteneriat cu compania LaFOOD din Italia și cu prestigioasa participare a dl. prof Roberto Zironi, de la Universitatea din Udine, Italia a inițiat un proiect de cercetare și evaluare în unele crame și podgorii din Podișul Transilvaniei. Subiectul acestui proiect de cercetare este acela de a îmbunătăţi fluxul de informaţii dintre specialiștii viticultori și enologii implicaţi în procesul de vinificaţie, astfel încât să se optimizeze modul de colaborare dintre aceștia. Optimizarea fluxului de informaţii va conduce la o mai bună trasabilitate atât în ceea ce privește lucrările din culturile de viţă de vie cât și alegerea momentelor optime de recoltare a strugurilor, astfel încât să satisfacă cât mai bine “așteptările” de calitate ale enologilor.
VALDO-BIOFOOD-1
VALDO-BIOFOOD-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation