Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

Se apropie GastroPan 2017! Să vedem noutățile din acest an!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Oameni de afaceri, agricultori si IMM-uri va anuntam ca nu trebuie sa ratati urmatorul eveniment, adica GASTROPAN! GASTROPAN este cea mai semnificativa expoziție internațională in domeniile de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Evenimentul va avea loc la Sibiu, începand cu data de 23 martie si dureaza pana pe 25 martie 2017.

GastroPan este la a 9-a ediție a evenimentului si, credeti-ne, ar fi foarte avantajos sa veniti, intrucat aici va vor fi puse la dispozitie mai multe soluții și tehnologii profesionale de cele mai importante companii din intreaga industrie: incepand cu echipamente și tehnologiile de ultima ora, materii prime și accesorii ultramoderne, bunuri și servicii din domeniul IT, soluții de igienizare, sfarsind cu ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor. Si ca sa nu mai vorbim despre noi exhibitii, competitii si multe alte premii!

In al doilea rand, pe langa avantjul evident pe care il are expozitia (adica cel de mai sus), GastroPan mai are inca o particularitate: reprezinta singurul eveniment de tip B2B din Romania si, in plus, cu target direct in domeniile de cofetărie, panificație, HoReCa, gelaterie și ciocolaterie care, de fapt, au rolul principal de a-i pune pe cumparator si vanzator la aceeasi masa, specialiști și profesioniști cunoscuti in toata lumea, furnizorii și clienții din industrie, deci formandu-se contextul perfect pentru transferul de know-how. Ca sa nu mai mentionam si faptul ca aflati ultimele noutati despre piata de desfacere, despre noile produse, tehnologii si servicii care este indreptat direct spre un public aparte.

Programul expoziției GastroPan 2017

JOI — 23 MARTIE — vor avea loc concursurile pentru domeniul de COFETĂRIE cu marele premiu: trofeul Tortul Anului 2017.

VINERI — 24 MARTIE de data asta vor fi in domeniul de PANIFICAȚIE-PATISERIE si in care veti avea uimitaorea sansa de a observa creatiile din aluat de pâine, sau bunurile de panificație și patiserie. Premii: trofeele Pâinea Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.

SÂMBĂTĂ — 25 MARTIE — ultima va fi indreptata direct catre GASTRONOMIE; aici cei ce vor veni la targ vor avea sansa de a privi platourile culinare și cele mai frumoase sculpturi în legume și fructe, dar și bunurile din panificație și cofetărie de la concursurile din domeniile anterioare.

Alte articole pe aceeasi tema;

http://agricult.ro/2017/02/17/secretele-unei-culturi-de-salcie-energetica/

http://agricult.ro/2017/02/12/ricinul-cea-mai-buna-afacere-pentru-investitiile-mici-si-profituri-mari/

http://agricult.ro/2017/02/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ti-infiintezi-o-cultura-de-capsuni/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation