Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Grecia din Ammouliani  Nu există loc mai grecesc decât Ammouliani. Tocmai locurile mici și anonime din Grecia, tocmai acelea păstrează – cel mai bine – spiritul grecesc. Așa cum și la noi e, de exemplu, Sulina. Chiar dacă e o insulă relativ micuță, Ammouliani este binecuvântată cu de toate. Are ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Grecia din Ammouliani  Nu există loc mai grecesc decât Ammouliani. Tocmai locurile mici și anonime din Grecia, tocmai acelea păstrează – cel mai bine – spiritul grecesc. Așa cum și la noi e, de exemplu, Sulina. Chiar dacă e o insulă relativ micuță, Ammouliani este binecuvântată cu de toate. Are ...
Read More

REȚETELE DRINKFOOD.ro: PUI MARENGO

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Desigur ca dupa o prealabila pauza, revenim cu O NOUA RETETA DRINKFOOD.ro, un fel de mancare super delicios, o mancare, sa stiti, castigata cu greu de francezi intr-o batalie de la Marengo intre cei dintai si austrieci – vorbim despre bucatarul lui Napoleon Bonaparte, care vazand ca preparatul nu continea si unt, l-a inlocuit cu untdelemn!

indian-chicken_625x350_61427604718

Pui                                                                       Sursa foto: Sursa: food.ndtv.com

Hai totusi mai intai sa facem o scurta introducere in cum ne dam seama daca o pasare e sanatoasa si tanara. Indiferent de stadiul in care se afla, ea trebuie sa aiba picioarele lustruite si genunchii nodurosi, iar pintenul sa fie mic si scrurt. 

POFTA BUNA!

Pasul 1: ca veni vorba de untdelemn, este chiar primul pas pe care trebuie sa-l faceti, respectiv infierbantati cele 5 linguri de untdelemn, impreuna cu putin usturoi maruntit, piper si sare. Usor asaza puiul in cratita, dupa ce l-ai taiat, apoi amesteca-le o jumatate de ora pana ce s-a rumenit

Pasul 2: in paralel cu pasul anterior, trebuie sa fierbi si un pahar de vin alb cu ceapa, usturoi maruntit, patrunjel, ciuperci – si ele tot marunte – piper, dar si zeama de carne + adaugand si doua linguri de untdelemn in puiul rumenit.

Pasul 3: acuma doar torni peste partile de pui sosul

ULTIMUL ARTICOL CLICK AICI

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/10/13/lifestyle-cum-sa-faci-sa-te-simti-relaxata-cand-mergi-pe-tocuri-2/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/25/lifestyle-de-ce-spunem-ca-cafeaua-consumata-in-cantitati-mari-ne-afecteaza-somnul/

 http://www.drinkfood.ro/2016/09/24/lifestyle-cat-de-des-este-recomandat-sa-bem-cafea-sa-cand/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/19/retetele-drinkfood-ro-porc-cu-sos-robert/

Leave a Reply

Post Navigation