Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

geniul unui terroir, margaux, chateau margaux
Sunt vinuri care se termină în realitate/sau nu se termină niciodată numai/și pentru ca să intre în legendă. Pentru cunoscători, de exemplu, numele CHATEAU MARGAUX sună ca o parolă. Sau ca un COD SECRET. La auzul celor două cuvinte, nu numai că salivează. Dar închid ochii. Și simt, în vălul ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
pseudokinegetikos, trofee de vânătoare
TROFEE DE VÂNĂTOARE  Vânătoarea reprezintă una dintre ocupațiile de bază, cel puțin pentru români, dacă nu pentru toți europenii. O ocupațiune preponderent masculină, desfășurată predilect prin păduri. Și cum proverbul din strămoși răspicat ne zice că, totuși, codrul e frate cu românul... Nu mai vorbim că este o îndeletnicire inițiatică, ...
Read More

REȚETELE DRINKFOOD.ro: PUI MARENGO

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Desigur ca dupa o prealabila pauza, revenim cu O NOUA RETETA DRINKFOOD.ro, un fel de mancare super delicios, o mancare, sa stiti, castigata cu greu de francezi intr-o batalie de la Marengo intre cei dintai si austrieci – vorbim despre bucatarul lui Napoleon Bonaparte, care vazand ca preparatul nu continea si unt, l-a inlocuit cu untdelemn!

indian-chicken_625x350_61427604718

Pui                                                                       Sursa foto: Sursa: food.ndtv.com

Hai totusi mai intai sa facem o scurta introducere in cum ne dam seama daca o pasare e sanatoasa si tanara. Indiferent de stadiul in care se afla, ea trebuie sa aiba picioarele lustruite si genunchii nodurosi, iar pintenul sa fie mic si scrurt. 

POFTA BUNA!

Pasul 1: ca veni vorba de untdelemn, este chiar primul pas pe care trebuie sa-l faceti, respectiv infierbantati cele 5 linguri de untdelemn, impreuna cu putin usturoi maruntit, piper si sare. Usor asaza puiul in cratita, dupa ce l-ai taiat, apoi amesteca-le o jumatate de ora pana ce s-a rumenit

Pasul 2: in paralel cu pasul anterior, trebuie sa fierbi si un pahar de vin alb cu ceapa, usturoi maruntit, patrunjel, ciuperci – si ele tot marunte – piper, dar si zeama de carne + adaugand si doua linguri de untdelemn in puiul rumenit.

Pasul 3: acuma doar torni peste partile de pui sosul

ULTIMUL ARTICOL CLICK AICI

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/10/13/lifestyle-cum-sa-faci-sa-te-simti-relaxata-cand-mergi-pe-tocuri-2/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/25/lifestyle-de-ce-spunem-ca-cafeaua-consumata-in-cantitati-mari-ne-afecteaza-somnul/

 http://www.drinkfood.ro/2016/09/24/lifestyle-cat-de-des-este-recomandat-sa-bem-cafea-sa-cand/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/19/retetele-drinkfood-ro-porc-cu-sos-robert/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation