Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rețete dulci de post!

Cat dureaza?

In total, reteta de mancare (desert), care, dupa cum am mentionat in titlu, este de post, dureaza in jur de 125 de minute.

 

De ce ai nevoie:

  •  570 g ananas zdrobit în suc propriu
  •  390 g lapte de cocos/frișcă de cocos
  •  foaie de plăcintă
  •  1-2 fiole esență de vanilie
  •  1/4 linguriță de sare
  •  2 linguri extract de stevie
  • in plus, daca vrei tu, 3 linguri ulei virgin de cocos

Cum se face?

Unul dintre cele mai gustoase si usoare retete de post/vegan. Acesta poate fi consumat inclusiv in perioada curelor de slăbit, pentru ca nu are zahăr. Dureaza numai 5 min ca sa pui toate ingredientele laolalta.

  1. Mai intai, trebuie sa coci foile de plăcintă, in felul urmator: ca ingrediente iti trebuiesc (250 g făină; 1/2 linguriță de sare; 100 ml ulei vegetal; 2 linguri de apă); apoi, intr-un bol amestecă făina cu sarea, pune peste uleiul și apa, dupa care omogenizezi bine de tot continutul. Acuma creeaza o bilă de aluat și introdu-o într-o tavă de plăcintă unsă inainte cu ulei. In final, pune tot aluatul pe tava, intins, pana si cu marginile trebuie sa faci asta si fiecare colt. Pune foaia de placinta la copt pentru 10-15 min;
  2. ia un bol mare si amestecă toate ingredientele bine de tot pana la omogenizare, ca o crema
  3. Adauga amestecu in mod egal peste foile de plăcintă și pune-l la frigider pentru cam 2-4 ore
  4. In plus, poti adauga peste frumos cu fructe, fulgi de migdale, de cocos etc.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN