Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

parfum de lillet, lillet, Lillet Blanc
Lillet Blanc este un aperitiv pe bază de vin ce a luat naștere în Podensac, un orășel la sud de Bordeaux, din centrul regiunii Grave. Armonios, elegant și versatil. Luminos – și capabil să te satisfacă de la prima întâlnire: iată care sunt atributele cheie ale acestui aperitiv fin. Lillet Blanc este fabricat ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Rețetă specială de RAMEN

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Ramen (ラーメン) este  un preparat radițional japonez. Este o supă de carne sau de pește cu tăiței și poate fi aromată cu sos de soia și miso. Unele versiuni includ carne de porc (chāshū), alge , bambus , ceapă verde , ou fiert sau ciuperci. Mai fiecare zona din țară are propria ei versiune de ramen.

 

 

REȚETA

Ai nevoie de:

  • burta de porc( KAISER) 500g 
  • sos de soia 100ml, 
  • mirin 100ml
  • taitei ramen 1 pachet – aproximativ 270g
  • 5 gr alge wakame ( deshidratate )
  • morcovi
  • 4 ouă fierte tari, de servit
  • 250 gr ciuperci champignons
  • ceapă de primăvară 1/2 legătură, tăiată mărunt
  • ghimbir 6 felii
  • chilli roșu 1, înjumătățit
  • usturoi 1 cățel, înjumătățit
  • stoc de vita  1,5 litri
  • ulei de susan un strop

Cum se face:

Preincalzit cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3. Pentru realiza burta de porc, așezați carnea de porc într-un mic vas de copt. Se mixează soia, mirinul și 200 ml apă separat după care se adauga la burta de porc. Acum adăugați apă, dacă e nevoie, pentru a acoperi numai carnea. Puneți o folie deasupra și coaceți pentru 3 ore. La sfarsit se toarnă lichidul de gătit. Lăsați carnea de porc la răcit pentru 30 de minute, după care îmbrăcați-o în folie alimentară . Se răcește peste noapte sau cel puțin 6 ore pentru a seta forma.

  • PASUL 2

Pentru a face SUPA, tocati ceapa de primăvară (partea alba), ghimbirul, ardeiul iute și usturoiul. Introduceți-le în tigaie, adăugați stock-ul de vita și fierbeți ușor pentru 15 minute. Apoi strecurați toate solidele și se aruncă.

  • PASUL 3

Gătiți ramenul urmând instrucțiunile pachetului și după ce îi scurgeți de apă, trebuie  împărțiți  în 4 boluri încălzite. Adaugati ouăle tăiate în jumătăți. Tăiați carnea de porc în felii și rumeniți-le pe rând intr-o tigaie , adăugând un puțin soia și ulei de susan pentru aromă. Introduceți cu grijă toate ingredientele într-un vas de servire,( inclusiv algele deshidratate) apoi adăugați supă clocotită. În sfârșit, introduceți ceapa (partea verde).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation