ga('require', 'GTM-NGHVXQ6');
Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, a susținut o prezentare oficială în fața partenerilor săi pe 14 ianuarie, la Teatrul Național. La eveniment au participat circa 500 de fermieri, parteneri, reprezentanți ai autorităților, ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ti amo, ammou-liani, ti ammouliani
Ti ammouliani :) Io ti amo, Ammouliani! Dacă am fi italieni, așa aș spune/am spune. Cu temei. Fiindcă noi chiar iubim Ammouliani. Și, dacă te-ai îndrăgostit de un loc, dacă tu chiar iubești un loc de pe Pământ, acela chiar te va atrage- și încă o va face cu mare ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rețetă speciala de chec, din REȚETELE DRINKFOOD.ro

Este foarte simplu de realizat si nici nu dureaza mult timp, poate fi servit in cantitati mai mari, pentru toata familia!

Ingrediente

  • oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • praf de copt– 1 pliculet
  • zahar vanilat-1 pliculet
  • linguri cacao (ciocolata neagra topita cu putin unt)

Cum?

Albusurile trebuie batute pana cand devin spuma,apoi se fac tari si, cu grija, se toarna zaharul pesteurmat de galbenusuri, pe rand fiecare.

Apoi se introduce uleiul, fainapraful de copt stins, alaturi de 1 lingurita de otet si zahar vanilat. Amestecati totul cum trebuie si luati o tava in interiorul careia asezati o hartie de copt. Toarneti aproape tot amestecul, lasati putin deoparte. Incepeti sa amestecati, in timp ce presarati si cacao, cu o lingurita.

In loc de cacao puteti introduce o ciocolata neagra, cu putin unt, pentru a evita lipirea, si cu ajutorul unei lingurite turnati in aluatul de chec.

Lasati la cuptor pana se face si mancati!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN