Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

dionysos, casa de vinuri, cantina valpolicella
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR – crama unde s-a născut renumitul vin AMARONE DELLA VALPOLICELLA. DIONYSOS este distribuitor național de vinuri prin intermediul tuturor canalelor de comerț modern. Este vorba despre un business cu vechime de 24 de ani în domeniul distribuției băuturilor. Portofoliul nostru conține game de vinuri de la producători cu tradiție ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Rețetă speciala de chec, din REȚETELE DRINKFOOD.ro

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Este foarte simplu de realizat si nici nu dureaza mult timp, poate fi servit in cantitati mai mari, pentru toata familia!

Ingrediente

  • oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • praf de copt– 1 pliculet
  • zahar vanilat-1 pliculet
  • linguri cacao (ciocolata neagra topita cu putin unt)

Cum?

Albusurile trebuie batute pana cand devin spuma,apoi se fac tari si, cu grija, se toarna zaharul pesteurmat de galbenusuri, pe rand fiecare.

Apoi se introduce uleiul, fainapraful de copt stins, alaturi de 1 lingurita de otet si zahar vanilat. Amestecati totul cum trebuie si luati o tava in interiorul careia asezati o hartie de copt. Toarneti aproape tot amestecul, lasati putin deoparte. Incepeti sa amestecati, in timp ce presarati si cacao, cu o lingurita.

In loc de cacao puteti introduce o ciocolata neagra, cu putin unt, pentru a evita lipirea, si cu ajutorul unei lingurite turnati in aluatul de chec.

Lasati la cuptor pana se face si mancati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation