Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rețetă speciala de chec, din REȚETELE DRINKFOOD.ro

Este foarte simplu de realizat si nici nu dureaza mult timp, poate fi servit in cantitati mai mari, pentru toata familia!

Ingrediente

  • oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • praf de copt– 1 pliculet
  • zahar vanilat-1 pliculet
  • linguri cacao (ciocolata neagra topita cu putin unt)

Cum?

Albusurile trebuie batute pana cand devin spuma,apoi se fac tari si, cu grija, se toarna zaharul pesteurmat de galbenusuri, pe rand fiecare.

Apoi se introduce uleiul, fainapraful de copt stins, alaturi de 1 lingurita de otet si zahar vanilat. Amestecati totul cum trebuie si luati o tava in interiorul careia asezati o hartie de copt. Toarneti aproape tot amestecul, lasati putin deoparte. Incepeti sa amestecati, in timp ce presarati si cacao, cu o lingurita.

In loc de cacao puteti introduce o ciocolata neagra, cu putin unt, pentru a evita lipirea, si cu ajutorul unei lingurite turnati in aluatul de chec.

Lasati la cuptor pana se face si mancati!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN