Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Din 1995 până în 2018 nu a funcționat, în 2018 cladirea de tip conac a fost reconstruită, iar beciul și hala de producție au fost reconsolidate. Ideea de bază a proiectului Crama de Piatră a fost să facă vinuri în cantități mici dar corecte, fără a grabi procesele naturale de fermentație, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Despre plajele insulei Ammouliani   Vei întâlni multe plaje pe această insulă, unele organizate, altele mai sălbatice în locuri izolate, însă un lucru îl vor avea în comun toate: apa limpede, puțin adâncă și nuanțele ei ce pornesc de la albastru intens și până la verde smarald. Este un loc ...
Read More

PROFRUCTTA

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Noi, cei din REDACTIA RABBIT MEDIA, venim cu o noua idee de afacere pentru agricultori, fermieri samd (din domeniul agricol), cu afacerile de genul celor ca PROFRUCTTA. Doua persoane casatorite, pe nume Marius si Criana Macarescu, au infiintat o firma acum patru ani, o decizie luata dupa ce acestia au vizitat Franta. Cea mai buna zona care li s-a parut lor mai productiva a fost Campulung Muscel, intrucat acolo pomii fructiferi (in special merii) sunt roditor, dar si datorita avantajului practic pe care al are, zona fiind locul lor de nastere.

“Am pariat pe pasiunea noastra pentru truda facuta cu daruire si migala, acordand o atentie deosebita tuturor detaliilor de productie si distributie. In plus, am ales valorile romanesti autentice pentru a le promova atata acasa cat si peste hotare. (…)”, au spus acestia.

Acuma, desigur, ajungem si la costurile unei astfel de afaceri cu sucuri naturale, care nu este atat de ieftina, dar cu care sigur iti poate aduce un profit foarte frumos, cei doi soti doar prin puterilor lor proprii, iar totalul cheltuielilor se ridica la 600.000 de euro. Cu toate acestea, fabrica familiei Macarescu preia 2.000 de litri de suc din fructe pe zi, iar cea mai mare putere de prelucrare pe care o au este de 8.000 de litri pe zi.

De asemenea, compania sustine si promoveaza produsele locale, intrucat acestia reprezinta principala lor sursa de aprovizionare in fructe si legume, ori in parte mai iau si din judetele limitrofe, iar fabricarea zilnica este de 2-4 tone de suc. Totodata, fructele sunt atent alese si presate la rece si nu include: adaos de zahar, apa, conservanti sau coloranti. Prin urmare, ce se poate mai natural de atat?! Dupa ce au preparat lichidul magic, acesta este filtrat si sedimentele sunt eliminate prin centrifugare, iar metodele chimice sunt iarasi excluse.
Produsele romanesti si iubirea pentru produsele naturale sunt la mare cautare de romani – acesta reprezinta motivul principal al vanzarilor ridicate ale firmei, sustin ei:
”Ne bucura sa vedem ca exista interes pentru sucurile naturale din fructe si legume, colectia noastra de sucuri premium fiind preferata de un public care intelege conceptul de produs 100% natural. Acesta este si motivul pentru care cel mai important proiect este lansarea liniei de prelucrare a fructelor si legumelor uscate pentru toamna acestui an, unde vom investi in publicitate si comunicarea produselor noi. Bugetul de investitii pentru 2017 se ridica la aproape 100.000 de euro, valoarea investitiilor depinzand si de atragerea unor fonduri structurale. In dorinta de a asigura o calitate cat mai ridicata a sucurilor naturale Profructta suntem in curs de implementare a standardelor de certificare FSSC: 22000 pentru produsele alimentare”, a spus Andreea Mureseanu, directorul general Premium Fruct.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://agricult.ro/2017/02/21/cine-este-horean-alba-si-afacerea-profitabila-cu-chipsuri-bio/

http://agricult.ro/2017/02/17/secretele-unei-culturi-de-salcie-energetica/

http://agricult.ro/2017/02/12/ricinul-cea-mai-buna-afacere-pentru-investitiile-mici-si-profituri-mari/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation