Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

O seara greceasca la Restaurantul AMVROSIA

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

36978

Restaurantul grecesc AMVROSIA, impreuna cu GREKA TERRA si cu suportul VINURILOR BOUTARI, te invita sa incerci combinatia unica intre mancare si vin pe 8 Aprilie. vineri 2016 incepand cu ora 19:00.

Meniul special, specific grecesc, va fi in 4 etape, in asa fel incat acesta sa se potriveasca perfect cu vinurile BOUTARI, unul dintre cele mai bune vinuri grecesti. Bucatarul, care este si oenolog la vinurile Boutari, va fi prezent la eveniment si va fi ghidul dumneavoastra pe tot parcursul calatoriei, oferind toate informatiile necesare si povestea din spatele fiecarui vin.

Meniul costa 120 RON/persoana si include:

  • o bautura din partea casei: MOSCHOFILERO 2015 cu prajituri de masline Amvrosia
  • preparate tipic grecesti: Spanakopita din Ioannina, Taramosalata din Halkidiki, Fried Gravos din Aegean, Kolokithakia Tiganita, Salata verde and Pitta Bread cu ulei de masline virgin si oregano; impreuna cu un vin: OROPEDIO 2014 – prima data prezentat in afara Greciei
  • File de peste spada cu cartofi la cuptor, impreuna cu vinul SIMIO STIXIS ROSE 2015
  • Pulpa de miel usor preparat la cuptor, impreuna cu paste traditionale grecesti Kritharaki 

sau pentru cei care tin post in aceasta perioada:

  • ciuperici si paste cu legume in trufe in ulei de masline, impreuna cu vinul NAOUSSA GRAND RESERVE 2008
  • Faimoasele deserturi AMVROSIA, impreuna cu un pahar de MOSCHATO SPINAS

Evenimentul va avea loc la RESTAURANTUL AMVROSIA, Drumul Bisericii numarul 11 (Pipera), Bucuresti

Pentru rezervari, sunati la 0722 227 465 – Amvrosia sau 0722 245 711 – Greka Terra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation