Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională  (21 și 22 septembrie, intrarea liberă) În weekendul 21 și 22 septembrie 2019 continuăm seria de conferințe pluridisciplinare, cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e identitatea gastronomică națională (parte a brandului de țară) şi care ar ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Magiunul de prune Topoloveni – internationala Igeho de la Basel

Magiunul de prune Topoloveni, a doua oară consecutiv la expoziţia internaţională Igeho de la Basel

 

Magiunul de prune Topoloveni reprezintă România pentru a doua oară consecutiv la expoziţia internaţională IGEHO care are loc în perioada 21-25 noiembrie la Basel, în Elveţia. Expoziţia de la Basel face parte din acţiunile cuprinse în cadrul programului de promovare pe fonduri europene “Eureka: descoperiţi comorile Europei” accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2013. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca unic, tradiţional şi autentic prin acordarea certificării de Indicaţie Geografică Protejată.

Expoziţia de la Basel este unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale care reuneşte specialişti din industria hotelieră, catering şi alimentaţie, cu peste 700 de expozanţi din 12 ţări.

Magiun de prune Topoloveni

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. 

Sonimpex Topoloveni a solicitat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu, studiu ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României. Produsele Topoloveni- magiunuri-  si Topoloveana – dulceata, pasta de rosii si zacuști- sunt 100% românești, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fara coloranti , fără gluten.

    Mai multe informaţii despre magiunul de prune Topoloveni şi produsele Topoloveana găsiţi pe http://www.magiun-sonimpex.ro şi pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”.

Basel 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation