Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Grecia din Ammouliani  Nu există loc mai grecesc decât Ammouliani. Tocmai locurile mici și anonime din Grecia, tocmai acelea păstrează – cel mai bine – spiritul grecesc. Așa cum și la noi e, de exemplu, Sulina. Chiar dacă e o insulă relativ micuță, Ammouliani este binecuvântată cu de toate. Are ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
Grecia din Ammouliani  Nu există loc mai grecesc decât Ammouliani. Tocmai locurile mici și anonime din Grecia, tocmai acelea păstrează – cel mai bine – spiritul grecesc. Așa cum și la noi e, de exemplu, Sulina. Chiar dacă e o insulă relativ micuță, Ammouliani este binecuvântată cu de toate. Are ...
Read More

Magiunul de prune Topoloveni – desertul de bază la un show culinar din Oslo

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Magiunul de prune Topoloveni, desertul de bază la un show culinar din Oslo

 

Magiunul de prune Topoloveni  a fost ingredientul de bază al desertului pregătit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, în cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomaţi, nutriţionişti şi jurnalişti de specialitate. Propunerea bucătarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie şi fistic, înnobilat cu Magiun de prune Topoloveni, alături de o cupă de îngheţată. Desertul, proaspăt şi răcoros, a fost degustat de toţi invitaţii, printre care s-a aflat şi dl Cezar Armeanu Ministru Consilier  la Secţia Economică a Ambasasadei României la Oslo şi dr  Fedon Lindbergs, un renumit nutriţionist norvegian. Calităţile nutriţionale deosebite ale Magiunului de prune Topoloveni au fost apreciate de dr Lindbergs, care a fost invitat să susţină prezentarea produselor din programul de gătit.

Cezar Armeanu
Degustările de la Academia Culinară Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA- Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe pieţele din Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

desert cu Magiun

Leave a Reply

Post Navigation