Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Magiunul de prune Topoloveni – desertul de bază la un show culinar din Oslo

Magiunul de prune Topoloveni, desertul de bază la un show culinar din Oslo

 

Magiunul de prune Topoloveni  a fost ingredientul de bază al desertului pregătit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, în cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomaţi, nutriţionişti şi jurnalişti de specialitate. Propunerea bucătarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie şi fistic, înnobilat cu Magiun de prune Topoloveni, alături de o cupă de îngheţată. Desertul, proaspăt şi răcoros, a fost degustat de toţi invitaţii, printre care s-a aflat şi dl Cezar Armeanu Ministru Consilier  la Secţia Economică a Ambasasadei României la Oslo şi dr  Fedon Lindbergs, un renumit nutriţionist norvegian. Calităţile nutriţionale deosebite ale Magiunului de prune Topoloveni au fost apreciate de dr Lindbergs, care a fost invitat să susţină prezentarea produselor din programul de gătit.

Cezar Armeanu
Degustările de la Academia Culinară Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA- Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe pieţele din Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

desert cu Magiun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation