Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Studiile arată că cetățenii României aruncă la gunoi 6 mii de tone de mâncare în fiecare zi, deși 66% din familii sunt atât de sărace încât nici ce mânca nu au. Risipa alimentară a înregistrat creșteri fără precedent de la an la an, ceea ce a dus la un semnal ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
fgcr, garantii dedicate achiziției de utilaje
Dacă ești fermier, FGCR te ajută, în mod concret , pentru achiziția de utilaje agricole. Garanția FGCR poate acoperi până la 80% din valoarea creditului. Vrei să achiziționezi un utilaj agricol pentru a desfășura o activitate pe cont propriu în agricultură ori poate că ești agricultor profesionist și vrei să ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
dor, dealu dorului, maestoso, ma non troppo, doru husarciuc
MAESTOSO, MA NON TROPPO! :) Doru Husarciuc recidivează :) Începem cu MAESTOSO, la Crama Dealul Dorului, în mod firesc, pentru că e un nou început. Și, ca un etern început, firește, și un nou vârf-de-lance. Și fiindcă tot ce e bun este/reprezintă, de fapt, un nou început. He-hei, este vorba ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Magiunul de prune Topoloveni – desertul de bază la un show culinar din Oslo

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Magiunul de prune Topoloveni, desertul de bază la un show culinar din Oslo

 

Magiunul de prune Topoloveni  a fost ingredientul de bază al desertului pregătit de chefii renumitei Academii Culinare Mathallen din Oslo, în cadrul unui cooking show live la care au luat parte diplomaţi, nutriţionişti şi jurnalişti de specialitate. Propunerea bucătarilor norvegieni a fost un chec cu vanilie şi fistic, înnobilat cu Magiun de prune Topoloveni, alături de o cupă de îngheţată. Desertul, proaspăt şi răcoros, a fost degustat de toţi invitaţii, printre care s-a aflat şi dl Cezar Armeanu Ministru Consilier  la Secţia Economică a Ambasasadei României la Oslo şi dr  Fedon Lindbergs, un renumit nutriţionist norvegian. Calităţile nutriţionale deosebite ale Magiunului de prune Topoloveni au fost apreciate de dr Lindbergs, care a fost invitat să susţină prezentarea produselor din programul de gătit.

Cezar Armeanu
Degustările de la Academia Culinară Mathallen fac parte din programul de promovare pe bani europeni “EUREKA- Descoperiți comorile Europei!” accesat de Sonimpex Topoloveni, prin care Magiunul de prune va fi prezentat în perioada 2013-2016 pe pieţele din Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă. Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care beneficiază de fonduri europene pentru promovare deoarece este singurul produs care a obţinut certificatul de “Indicaţie Geografică protejată” acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust şi Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian tradiţional taste“. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obţinut multiple certificări ale calităţii cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calităţii nutriţionale deosebite, am efectuat un studiu clinic la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N.C.Paulescu. Concluziile studiului arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten.

desert cu Magiun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation