Ca tot suntem la capitolul lifestyle, ne-am hotarat ca astazi sa vorbim despre un subiect des abordat, si anume avantajele consumului de proteine slabe. Spre exemplu, nucile sau carnea de pui, care scad riscul de deces, fata de de preparatele care contin carne rosie, oua sau produsele lactate care au un efect opus – creste riscul de deces, conclude un studiu facut de cercetatorii de la Universitatea Harvard.
Studiul a aparut la inceputul saptamanii in ‘Journal of the American Medical Association’ (JAMA), fiind facut pe circa 130.000 de persoane pe perioada de aproape 30 de ani. Concluziile au aratat din nou acelasi lucru pe care il afirma si numerosi profesionistii din sanatate, insa descopera si noi lucrui. Cum ar fi includerea carnii rosii in dieta sau a altor proteine grase (oua, branza) nu sporeste riscul de deces ale indivizilor nu sunt bolnavi.
Ramaneti aproape de noi pentru mai multe articole despre lifestyle/mod de viata sanatos.
Alte articole:
http://topbrands.com.ro/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/
http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/tombola-bife-sim-2016-te-ajuta-sa-ti-promovezi-produsele/
http://www.drinkfood.ro/2016/07/31/atelierele-atlantykron-2016/
Recent Comments