Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

imperial christmas gala a v-a, 22 decembrie 2024, ateneul român
Cea mai frumoasă muzică scrisă vreodată de Johann Strauss II, în interpretarea inegalabilă a Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, întâmpină magica Sărbătoare a Crăciunului! Bucuresti, 02 decembrie, 2024 – La cererea publicului, o nouă reprezentaţie a faimoasei SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, sub egida IMPERIAL CHRISTMAS GALA, Editia a-V-a, tot pe data de 22 ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

IUBESC VINUL. SUNT ROMÂN :)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

NELU BĂLAŞA

Preşedintele Consiliului Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Călăraşi

 

IUBESC VINUL. SUNT ROMÂN 🙂

Nelu Bălaşa este, de câțiva ani, membru în Ordinul CAVALERILOR VINULUI.

Dar, mai întâi, este un conviv. Adicătelea, un mesean de bună calitate, asta vor aceste vorbe a zice. De asemenea, este licențiat în ştiinţe economice –  la ASE Bucureşti , Preşedintele Consiliului Local  al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Călăraşi,  are un master în managementul proiectelor la SNSPA Bucureşti, master ASE Bucureşti management, master UASMV  Bucureşti inginerie economică şi marketing, profesionist în lobby Academia de Advocacy Timişoara.

Da! Iubesc vinul,sunt român, patriot,iubesc comunitatea şi oamenii care au caracter, cu predilecţie femeile şi militezJ pentru interesele legitime ale oamenilor liberi,  ale intreprinzătorilor particulari.

Îmi plac oameni practici și relaxati, înconjuraţi de artă şi civilizaţie – şi viaţa în care experienţele minunate să îţi fie la îndemână.

DESPRE CLIMM, CONSILIUL ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII

CLIMM?…ok ,CLIMM…mă fascinează mai mult emoţia decât interesul (sau mă excită mai mult, ca să zic aşa). Este răspunsul meu la întrebarea: ce este mai important spiritul sau materia,întrebare pe care oamenii şi-o pun de mii de ani şi pentru care există o varietate de răspunsuri. Cred că şi tu ai un răspuns al tău . Nu-i aşa?

În  acelaşi timp, nu sunt pentru evitarea a nimic în viață – nici măcar a materialismului. Viața trebuie transformată. Viața este o mare binecuvântare, o șansă de a evolua, o provocare constantă de a deveni conștient, atent, ancorat în realitatea lumii pe care o trăieşti.

 numeri experiențe în loc de bancnote: De Neprețuit! …sună un slogan comercial cu mare încărcătură filosofică,de actualitate. Fericită exprimare. Am trăit,  am trecut prin situatii grele – sau, mai bine, zis groaznice – de viaţă, ca să pot gusta adevărul acestei exprimări.

Şi să (îmi, dar și vă:)) răspund/spun:

CLIMM Consiliul Local al Întreprinderilor Călăraşi este singura organizaţie reprezentativă de IMM-uri care face parte din CNIPMMR.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a fost înfiinţat în anul 1992 şi este o confederaţie patronală română, cu personalitate juridică, independentă, non-profit, neguvernamentală şi apolitică, reprezentativă la nivel naţional, de utilitate publică. CNIPMMR asigură reprezentarea unitară a intereselor IMM-urilor şi a mişcării patronale a IMM-urilor la nivel naţional şi internaţional.

Misiunea noastră:

”CNIPMMR se focalizează asupra dezvoltării unui mediu de afaceri funcţional, asupra promovării, apărării şi reprezentării intereselor întreprinzătorilor şi întreprinderilor private în raporturile acestora cu organele puterii şi cu administraţia de stat, precum şi în relaţiile cu alte organisme din ţară şi din străinătate. CNIPMMR se axează de asemenea pe furnizarea anumitor categorii de informaţii, cunoştinţe şi servicii IMM-urilor, în vederea creşterii potenţialului şi competitivităţii acestora.”                                                                 

 Viziunea:

  • CNIPMMR va acţiona în vederea menţinerii şi dezvoltării unei viabile structuri teritoriale şi sectoriale, capabile să protejeze şi să promoveze interesele IMM-urilor pe plan local, regional şi naţional, cultivând relaţiile cu principalii stakeholderi.
  • CNIPMMR va continua dialogul constructiv şi colaborarea cu autorităţile publice din România şi Uniunea Europeană, partidele politice, sindicatele, societatea civilă, agenţii economici şi structurile universitare, în vederea recunoaşterii de către întreaga societate a rolului central pe care-l joacă întreprinzătorii în societatea modernă, a implicării lor în dezvoltarea sectorului de IMM-uri şi construirii unui mediu favorizant afacerilor, valorificând oportunităţile pe care le oferă economia bazată pe cunoştinţe.
  • CNIPMMR va acţiona pentru dezvoltarea unei puternice clase de mijloc în România, a cărei componentă principală o reprezintă întreprinzătorii, clasa care reprezintă fundamentul stabilităţii economice şi sociale din ţară.

Obiective fundamentale ale CNIPMMR

  • Creşterea numărului de IMM-uri la 1000 de locuitori de la 21,9, la 42,2 (media UE),
  • Creşterea numărului de locuri de muncă furnizate de sectorul de IMM-uri în medie cu 8 – 10% anual;
  • Creşterea aportului IMM-urilor la valoarea adăugată brută în medie cu 10 – 12% anual;
  • Realizarea unui mediu de afaceri predictibil şi favorizant pentru IMM-uri;
  • Dezvoltarea clasei de mijloc din România, promovarea rolului şi importanţei acesteia pentru dezvoltarea economică şi socială a României;
  • Apărarea şi promovarea intereselor IMM-urilor la nivel local, sectorial, naţional şi internaţional, în special în Uniunea Europeană;
  • Creşterea capacităţii investiţionale a IMM-urilor şi relansarea procesului investiţional în România;
  • Dezvoltarea şi creşterea prestigiului CNIPMMR pe plan naţional şi internaţional, în condiţiile unor puternice structuri teritoriale şi sectoriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation