Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Sake la București În ziua de marți 17 septembrie, a avut loc, la București,  EVENIMENTUL: SAKE JAPONEZ, organizat de JETRO Bucuresti (Organizatia Japoneza pentru Comert Exterior), la Capital Plaza Hotel. In prima parte a evenimentului, am avut o prezentare si un workshop despre cum se poate consuma sake cu diferite ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

GastroPan 2016: o expoziție diversă și de calitate din România

Cea mai mare expozitie de profil din Romania a aratat anul acesta chiar si mai multe reusite decat cel precedent, poate cel mai bun de pana acum! Suntem la cea de-a opta editie a expozitie inernatioanle GastroPan, care a avut loc intre 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş. La acesta au participat un numar suprinzator de 20.000 de vizitatori veniti pentru a fi in pas cele mai noi produse din tehnologice ale pieţei. Mare parte din cei 133 de expozanţi din 25 de ţări au fost mai mult decat multumiti de acest eveniment si prin urmare, e mai mult ca sigur ca o sa se reintoarca si la urmatoarea editie cu si mai mult de oferit.

index-page-2016-04-21-en

GastroPan 2016

As putea sa spune sigur ca aceasta putere a organizatorilor GastroPan de a aduce toti furnizorii de echipamente, ingrediente, ustensile şi soluţii cu producătorii, operatorii, specialiştii şi antreprenorii din sub acelasi paravan, a anuntat reusita expoziţiei din acest an. Atat vizitatorii, cat si specialiști din sectorul panificației, cofetăriei și HoReCa au fost bucurosi sa descopere solutiile eficiente oferite de standuri, potrivite firmelor lor, precum brutării, cofetării, patiserii, restaurante, cafenele, mori, magazine de specialitate, hoteluri, ciocolaterii, gelaterii.

Cei care au reusit sa castige premiile de la editia din acest an au fost numai brutari, cofetari şi bucătari de exceptie. Astfel, la GastroPan 2016 s-au aflat in centrul atentiei produse de panificație, cofetărie și cele mai reuşite, apetisante, elegante, estetice şi sănătoase platouri culinare realizate ori individual, ori în spirit de echipă. 
Alte articole:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation