Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

chardonnay, jacob’s creek, lillet
CHARDONNAY DE LA JACOB’S CREEK Deși acreditat ca un soi cu noblețe franțuzească, CHARDONNAY și-a găsit în Lumea Nouă – ne gândim acum la continentul numit Australia, un loc minunat pentru finețea și vigoarea sa, la JACOS-S CREEK. LILLET LILLET denumește o casă fondată în 1872, deci – ca vechime  ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
cazare in ammouliani, cazare ammouliani
CUM sunt cazările în insula Ammouliani, aproape de locul sfânt al Muntelui Athos? Minunate, la fel ca în toată Grecia. Vă prezentăm, acum, câteva, care să le țineți minte pentru sezonul care apropie cu o viteză uimitoare spre vertiginoasă. STUDIOURILE PHILIPS Cazare beneficiind de acreditare EOT). Proprietara are trei fete, ...
Read More

Fructonata, un produs unic în lume realizat în România

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Un produs foarte important din industria alimentara peste care nu puteam trece fara sa vorbesc despre el a primit o prezentare frumoasa la Târgul Natural & Organic Products Europe, de la Londra. Evenimentul a avut loc în perioada 22-23 aprilie. Fructonată se numeste, de fapt, singurul produs realizat astfel pentru conservarea fructelor prin concentrare la temperatură sub 42°C, fără pasteurizare finală. Sanatate curata, ce pot sa spun!

Orădeanca Simona Bişboacă (38 de ani) care este inginer în industria alimentară şi cercetător, a ajuns foarte cunoscuta dupa ce a descoperit elixirului tinereţii- Antioxivita, un extract din sâmburi şi pieliţe de struguri cu un continut ridicat de antioxidanţi. O noutate pentru noi. Se ascunde, totusi, o munca asidua in spate, 7 ani continuu de cautare si testare, modernizat utilaje şi perfectionat metoda de lucru a dus la succesul ei pe piata din lume, a unui produs care nu se fabrica nicaieri altundeva.

“Din 2011 am început să testăm o nouă tehnologie de procesare a fructelor, într-un mod cât mai blând, pentru a menţine bunătatea fructelor la borcan. Am pornit de la idea de ce trebuie fiartă sau pasteurizată  dulceaţa dacă ştim că peste 60 grade se distrug vitaminele, enzimele şi tot ce e mai bun din fructe? Am mers pe conservarea fructelor prin procesarea la temperaură de sub 42 grade, să fie raw sau crude, dar să aibă un termen de conservare îndelungat, la temperatură ambientală. Asa a apărut fructonata”, ne-a explicat Simona Bişboacă, inginer în industria alimentară

Ne explica de fapt, Simona, despre ce e vorba, ca doar ea stie mai bine ca noi 🙂

“Fructonata este singurul produs care presupune conservarea fructelor prin concentrare la temperatură sub 42°C, fără pasteurizare finală, astfel încât se păstrează nutrienţii, fitonutrienţii, vitaminele şi aroma fructelor poaspete. Folosim doar fructe ajunse la maturitate, din cultură certificată ecologic, fără adaos de zahăr, conservanţi sau aditivi alimentari. Fructonata are cel mai mare conţinut de fruct, şi are un termen de valalabilitate de doi ani la temperatură ambientală”, a mai explicat Simona Bişboacă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation