Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

EVENIMENT EXPERIMENT

EVENIMENT EXPERIMENT
Asocierile de vinuri si branzeturi sunt deja obisnuite. Se organizeaza multe astfel de evenimente, se scriu articole si carti, se fac cursuri despre cum se asociaza aceste doua alimente.
Unii cunoscatori afirma insa ca berea se potriveste cel putin la fel de bine cu branzeturile. Intre bere si branzeturi exista o stransa si indelungata legatura, inca din vremurile indepartate in care erau preparate amandoua in gospodarii; Ambele se obtin prin fermentatie, ambele pornesc de la cereale (desi legatura dintre branza si cereale se face via oi, capree, vaci si bivolite), ambele sunt alimente hranitoare si sanatoase, de o mare diversitate.

GUST va propune un experiment, pentru prima data in Romania: acela de a explora, combinand gusturi si arome, beri si branzeturi de calitate. In colaborare cu Delaco si Rifco Trading, GUXT va ofera ocazia de a degusta o serie de branzeturi fine frantuzesti, romanesti, germane si daneze, alaturate unei selectii de beri germane si cehesti de buna calitate.
Ca de obicei, amfitrionul nostru, Radu Popovici, va va povesti cateva lucruri interesante despre bere si branzeturi (istorie, mod de fabricare, principii de asociere), astfel ca va promitem o seara in care veti afla lucruri interesante si in care veti experimenta ceva inedit.

Branza
Maasdam Delaco
Cascaval afumat Delaco
Grana Padano Delaco
Camembert Coeur de Lion
St. Augur Creme
Rambol Fourre Noix
Edelpilz
Danish Blue Traditional
Castello Chilli

Bere
Weihenstephaner Hefe Weizenbier
1795 Budweiser Original Czech Lager Pale
Bohemia Regent
1795 Budweiser Original Czech Lager Dark
Krombacher Dark

Pret
99 lei meniu complet, 59 lei doar mancare

Data si ora
Vineri 23 ianuarie 2015, orele 19:00

Rezervari
Pentru a participa, rezervati locuri la 0722.502.681, sau radu.popovici@guxt.ro

bere

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN