Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Degustare de beri Weihenstephaner

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Manastirea benedictina Weihenstephan a fost fondata in anul 725. Se stie ca pe la 768 producea deja bere pentru nevoile proprii. In 1040 a primit dreptul de la orasul Freising (in Bavaria, la nord de Munchen) sa comercializeze bere in piata orasului.
Weihenstephan este, conform inregistrarilor istorice, cea mai veche berarie din lume inca operationala.

GUXT isi propune sa va prezinte o gama de beri de calitate exceptionala. Fiecare dintre ele este socotita de specialisti ca figurand printre primele din lume la stilul sa.
Traditia milenara, condimentata cu pasiune, competenta si tehnologie moderna isi gaseste finalizarea intr-o serie de beri sublime, surprinzatoare, impecabile.
Acestora li se vor alatura un meniu in stil tipic german si prezentarea amfitrionului nostru; istoria si legenda vor fi completate cu detalii despre fiecare bere in parte, fotografii, filme si muzica.

Se vor degusta:
Weihenstephaner Kristall Weissbier
Weihenstephaner Hefe Weissbier
Weihenstephaner Original Bayrisch Mild
Weihenstephaner Vitus
Weihenstephaner Korbinian
Weihenstephaner Heffeweissbier Dunkel

Se va manca:
Selectie de carnati in stil german (Currywurst, Weisswurst si Bockwurst) cu ketchup, hrean si mustar
Ciolan de porc caramelizat la cuptor, servit cu varza calita cu mere si chimen (sauerkraut)

Pret:
129 lei degustare completa, 79 lei doar mancare

Cei care doresc sa asiste la eveniment, dar nu doresc sa deguste bere, pot fi serviti doar cu mancare si cu orice alta bautura din meniul nostru.

Data si ora:
Vineri 6 februarie 2015, orele 19:00

Rezervare:
Rezervarile se fac la telefon 0722.502.681 sau la e-mail: radu.popovici@guxt.ro

10959839_1478112085744661_2548547550474174103_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation