Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

pandemia de COVID-19, vinul produs din recolta anului 2020, Crama Dealul Dorului din Silagiu, Crama Dealul Dorului
Vremea nefavorabilă, dar și efectele pandemiei care s-au răsfrâns asupra viticulturii, au făcut ca în acest an recolta să fie mai scăzută față de un an obișnuit. Cu toate acestea, vinul din strugurii recoltați în 2020 va fi unul de calitate. Primăvara a început cât se poate de prost în ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, concentrare de atractii turistice, oaza de liniste
Malta, oază de liniște Ar putea fi printre primele țări care să iasă din pandemie Anul 2020 a fost un an zbuciumat, cu nehotărâri, insecuritate personală - și dictatură sanitară. Distanțarea socială, care a făcut rău tuturor statelor, s-a resimțit mai puțin aici, fiind vorba de un arhipelag de cinci ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Degustare de beri Weihenstephaner

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Manastirea benedictina Weihenstephan a fost fondata in anul 725. Se stie ca pe la 768 producea deja bere pentru nevoile proprii. In 1040 a primit dreptul de la orasul Freising (in Bavaria, la nord de Munchen) sa comercializeze bere in piata orasului.
Weihenstephan este, conform inregistrarilor istorice, cea mai veche berarie din lume inca operationala.

GUXT isi propune sa va prezinte o gama de beri de calitate exceptionala. Fiecare dintre ele este socotita de specialisti ca figurand printre primele din lume la stilul sa.
Traditia milenara, condimentata cu pasiune, competenta si tehnologie moderna isi gaseste finalizarea intr-o serie de beri sublime, surprinzatoare, impecabile.
Acestora li se vor alatura un meniu in stil tipic german si prezentarea amfitrionului nostru; istoria si legenda vor fi completate cu detalii despre fiecare bere in parte, fotografii, filme si muzica.

Se vor degusta:
Weihenstephaner Kristall Weissbier
Weihenstephaner Hefe Weissbier
Weihenstephaner Original Bayrisch Mild
Weihenstephaner Vitus
Weihenstephaner Korbinian
Weihenstephaner Heffeweissbier Dunkel

Se va manca:
Selectie de carnati in stil german (Currywurst, Weisswurst si Bockwurst) cu ketchup, hrean si mustar
Ciolan de porc caramelizat la cuptor, servit cu varza calita cu mere si chimen (sauerkraut)

Pret:
129 lei degustare completa, 79 lei doar mancare

Cei care doresc sa asiste la eveniment, dar nu doresc sa deguste bere, pot fi serviti doar cu mancare si cu orice alta bautura din meniul nostru.

Data si ora:
Vineri 6 februarie 2015, orele 19:00

Rezervare:
Rezervarile se fac la telefon 0722.502.681 sau la e-mail: radu.popovici@guxt.ro

10959839_1478112085744661_2548547550474174103_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation