Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Analiza evoluțiilor și Fondurilor UE – sectorul Biomasei și Biogazului

15+ vorbitori de top din România și din Europa vor analiza evoluțiile și Fondurile UE pentru sectorul Biomasei și Biogazului

 

Evoluția Biomasei și Biogazului din România, prin noile proiecte legislative

Pentru prima dată, 4 ministere, ANRE și ARBIO colaborează pentru a pregăti noua Lege pentru sectorul biomasei și biogazului, în timp ce o comisie parlamentară lucrează la noua Lege pentru energie termică. În același timp, Asociația Română de Biomasă și Biogaz  a intrat în perioada finală a discuțiilor pentru schema Feed in Tariff (pentru proiecte cu o capacitate instalată de până la 0,5 MW) si pentru al patrulea certificat verde pentru proiectele de Bioenergie în cogenerare, având un randament ridicat. De asemenea, o nouă lege pentru culturile energetice este în discuție și Fonduri europene de 232 milioane de euro au fost asigurate exclusiv pentru sectorul nostru!

Asociația Română de Biomasă și Biogaz organizează ARBIO Biomass & Biogas FORUM + Workshop-ul ARBIO dedicate culturilor energetice, pe 9 iunie, la Capital Plaza, Bucuresti. Mai mult de 120 de participanți sunt așteptați, dintre care cel puțin 40 de investitori din România și 11 țări. Acest eveniment va prezenta noile informații cu privire la evoluțiile din sectorul bioenergiei și oferă, de asemenea, punctul de vedere al experților de top români și europeni în ceea ce privește sectorul cel mai promițător din anii următori. De asemenea, împreună cu o casă de avocatură cu care colaborăm, vom prezenta în detaliu principiile propunerii ARBIO privind noua Lege pentru Bioenergie.

Nu în ultimul rând, o prezentare structurată a oportunităților de investiții prin fonduri Europene vor fi prezentate, inclusive pentru:

  • Sectorul Biomasei și Biogazului
  • PNDR
  • Mai multe programe

Imediat după FORUM, va avea loc Workshop-ul ARBIO dedicate culturilor energetice. Acesta este primul Workshop de acest gen, cu prezentări structurate, de 12 minute, răspunsuri la întrebări comune, hărți, mostre și informații utile pentru investitorii din sector, plus vizita unor plantații din jurul Bucurestiului.

Banner RO Biommas - Biogas Forum(1)

Program ARBIO Biomass & Biogas FORUM

Moderator: Geta Diaconu, KPMG

Sesiunea 1, 09.30 – 11.15

  • Bogdan Nicolae Badea, Secretar de Stat, Ministerul Energiei
  • Rodin Traicu, Deputat, Membru al Comisiei pentru Industrii si Servicii
  • Pekka Pesonen, Secretar General, COPA-COGECA
  • Attila Kovacs, Membru al Consiliului de Conducere EBA
  • Didzis Palejs, Membru al Consiliului de Conducere AEBIOM
  • Bogdan Alecu, Director – Direcția LEADER, Reteaua Nationala Dezvoltare Rurala (RNDR)

Sesiunea 2, 11.30 – 13.15

  • Ilias Papageorgiadis, Presedinte ARBIO
  • Loredana Mihailescu, Partener, Manager Depart. Energie, CMS Cameron McKenna
  • Laurentiu Baciu, Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR)
  • Costel Olteanu, Presedinte al Confederatiei Patronale Business Romania
  • Dorin Sfaca, Presedinte al Asociatiei Producatorilor de Peleti din Romania
  • Stefan Padure, Presedinte al Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc
  • Serban Tiganas, Director General, TEB Energy Business
  • Cristinel Popescu, Manager, Genesis Biopartner
  • Gabriela Soare, Director Departament Fonduri Europene si Subventii de Stat, Baker Tilly Romania

Workshop ARBIO dedicat culturilor energetice

Moderator: Speranta Liliana Neagu – Consilier Afaceri Europene, Ministerul Agriculturii

Sesiunea 1: Prezentari scurte, raspunsuri la intrebari comune, 13.30 – 14.30

  • Sandor Benko, Kontrastwege
  • Andrei Apetrei, PFA Andrei Apetrei
  • Kopacz Nandor, I.I. Kopacz Nandor
  • Martin Bilkfalvi, Paulownia Greene International

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation