Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Alte metode anti-mahmureală!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca in articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) ati vazut cate 2-3 sfaturi de mahmureala, adica cum sa scapi daca esti beat turta si ai serviciu maine (sau orice altceva), aici vom adauga ceva mai multe sfaturi, asta pentru ca sunt si eu bun la suflet si stiu cum e sa te chinui. “wink”

Intrebarea e: Vad bine imaginea asta?

4. Racitura ma! Ba, sa nu va mai prind ca spuneti “PIFTIE”, da? Corect e: racitura ma, ca moldovenii spun asa si probabil ca si de acolo vine. A da, inca un lucru, sa fie de cocos sau gasca, curca, gaina, astea sunt cele mai bune! Cred ca am sa ma duc si eu sa-mi fac una, imi faceti pofta (sau imi fac singur?). Sa stiti ca trebuie sa aiba multa zeama si un sos rezonabil de hrean, inrosit de sfecla. Ba mai mult, trebuie sa fiarba racitura asta, mama ei, ca de asta vrei sa te faci bine.

5. Ciorba rece, adica, adica neincalzita, ma! Pentru noi astia mai tineri, e mai ciudat, n-o zic, dar sa stiti ce buna rau (pentru mahmureala, nu pentru papile, sa ne intelegem). Astfel (cum incepem si la retete) se ia un litru de zeamă de varză (nu ma lua cu “unde gasesc eu ma litrul, ca-l gasesti”) sau poti incerca si cu un bors de altfel, apoi se adauga ceapa razuita, morcov ras, ţelină tocată mărunţel, hrean bucăţele mici , boia, sare, piper, ardei murat iute. ohoo, si sa vezi la sfarsit, cum se duce ea pe gat! Ihiii!

6. Aaa da, si poate ar fi bine sa beti si niste bere mai de la racoare, asa, ca sa va fac viata mai buna! Stati ma, ho, ca nu s-a terminat articolul! Sau ba?

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/06/cum-scap-de-mahmureala-cand-se-misca-camera-cu-mine/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation