Este foarte simplu de realizat si nici nu dureaza mult timp, poate fi servit in cantitati mai mari, pentru toata familia!
Ingrediente
- 5 oua
- 10 linguri zahar
- 10 linguri ulei
- praf de copt– 1 pliculet
- zahar vanilat-1 pliculet
- 2 linguri cacao (ciocolata neagra topita cu putin unt)
Cum?
Albusurile trebuie batute pana cand devin spuma,apoi se fac tari si, cu grija, se toarna zaharul peste, urmat de galbenusuri, pe rand fiecare.
Apoi se introduce uleiul, faina, praful de copt stins, alaturi de 1 lingurita de otet si zahar vanilat. Amestecati totul cum trebuie si luati o tava in interiorul careia asezati o hartie de copt. Toarneti aproape tot amestecul, lasati putin deoparte. Incepeti sa amestecati, in timp ce presarati si cacao, cu o lingurita.
In loc de cacao puteti introduce o ciocolata neagra, cu putin unt, pentru a evita lipirea, si cu ajutorul unei lingurite turnati in aluatul de chec.
Lasati la cuptor pana se face si mancati!
Recent Comments