Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Majoritatea puilor a caror carne este data spre vanzare, mai tarziu, in retail, sunt injectați cu hormoni ca sa se dezvolte mairapid, dupa cum arata mai multe studii si articole din strainatate. Crescătorii au inceput sa utilizeze inclusiv antibiotice, in scopul ca pasarile sa reziste și în medii nepropice. Desigur ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
CAMPANIE FGCR În primul număr din DECANTOR, FGCR a intrat cu 3 advertoriale. Unul are ca headline: GARANTĂM VIITORUL PROSPER AL FAMILIEI TALE. Un al doilea este mai metaforic, înfâțișând doi mâini care îngrijesc o plăntuță - și, mai vizibil inscripționat (în centrul paginii): 100 % PENTRU TINE Iar al ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

REȚETĂ ITALIANĂ: Lasagna cu pui și spanac

O alta reteta pentru lasagna, reteta italiana pentru cititorii nostri pofticiosi! De data asta, avem lasagna cu pui şi spanac la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatoarele 9:

  1. 12 foi de lasagna
  2. 300 g de piept de pui
  3. 150 g spanac
  4. 4 rosii
  5. 50 g de brânză rasă
  6. 2 linguri cu ulei de măsline
  7. 1 lingura de oregano
  8. 1 ceapă
  9. un vârf de cuțit de zahăr, sare şi piper

Bine, si cum o facem?!

Gatiti foile de lasagna dupa instructiunile inscrise pe pachetul produsului cumparat. Spălaţi cum trebuie spanacul si scuturati de apa frunzele. Gătiţi spanacul într-o tava cu ulei, sare și piper, urmata de decojirea roşiilor, tăindu-le in cubuleţe şi tocaţi atent toata ceapa . In sfarsit, inabusiti pieptul de pui din care luati fâşii subţiri  si adaugati o lingură ulei.

Cum puneti totul laolalta:

Într-o cratita imbracata pe interior cu hârtie de copt introduceti 4 foi de lasagna,  pune peste spanac, roşii și pui. Faceti asta de fiecare data cand pana cand nu mai raman foi de lasagna. La sfarsit mai presarati si ceva felii de roşii și brânza.

Pregateste cuptorul la 220 ° C şi mentineti cam 20 de minute preparatul. Dupa ce se prajeste bine mai presarati oregano tocat şi gata, pofta buna!

RelatedPost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN