Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

REȚETĂ ITALIANĂ: Lasagna cu pui și spanac

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

O alta reteta pentru lasagna, reteta italiana pentru cititorii nostri pofticiosi! De data asta, avem lasagna cu pui şi spanac la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatoarele 9:

  1. 12 foi de lasagna
  2. 300 g de piept de pui
  3. 150 g spanac
  4. 4 rosii
  5. 50 g de brânză rasă
  6. 2 linguri cu ulei de măsline
  7. 1 lingura de oregano
  8. 1 ceapă
  9. un vârf de cuțit de zahăr, sare şi piper

Bine, si cum o facem?!

Gatiti foile de lasagna dupa instructiunile inscrise pe pachetul produsului cumparat. Spălaţi cum trebuie spanacul si scuturati de apa frunzele. Gătiţi spanacul într-o tava cu ulei, sare și piper, urmata de decojirea roşiilor, tăindu-le in cubuleţe şi tocaţi atent toata ceapa . In sfarsit, inabusiti pieptul de pui din care luati fâşii subţiri  si adaugati o lingură ulei.

Cum puneti totul laolalta:

Într-o cratita imbracata pe interior cu hârtie de copt introduceti 4 foi de lasagna,  pune peste spanac, roşii și pui. Faceti asta de fiecare data cand pana cand nu mai raman foi de lasagna. La sfarsit mai presarati si ceva felii de roşii și brânza.

Pregateste cuptorul la 220 ° C şi mentineti cam 20 de minute preparatul. Dupa ce se prajeste bine mai presarati oregano tocat şi gata, pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation