Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

REȚETĂ ITALIANĂ: Lasagna cu pui și spanac

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

O alta reteta pentru lasagna, reteta italiana pentru cititorii nostri pofticiosi! De data asta, avem lasagna cu pui şi spanac la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatoarele 9:

  1. 12 foi de lasagna
  2. 300 g de piept de pui
  3. 150 g spanac
  4. 4 rosii
  5. 50 g de brânză rasă
  6. 2 linguri cu ulei de măsline
  7. 1 lingura de oregano
  8. 1 ceapă
  9. un vârf de cuțit de zahăr, sare şi piper

Bine, si cum o facem?!

Gatiti foile de lasagna dupa instructiunile inscrise pe pachetul produsului cumparat. Spălaţi cum trebuie spanacul si scuturati de apa frunzele. Gătiţi spanacul într-o tava cu ulei, sare și piper, urmata de decojirea roşiilor, tăindu-le in cubuleţe şi tocaţi atent toata ceapa . In sfarsit, inabusiti pieptul de pui din care luati fâşii subţiri  si adaugati o lingură ulei.

Cum puneti totul laolalta:

Într-o cratita imbracata pe interior cu hârtie de copt introduceti 4 foi de lasagna,  pune peste spanac, roşii și pui. Faceti asta de fiecare data cand pana cand nu mai raman foi de lasagna. La sfarsit mai presarati si ceva felii de roşii și brânza.

Pregateste cuptorul la 220 ° C şi mentineti cam 20 de minute preparatul. Dupa ce se prajeste bine mai presarati oregano tocat şi gata, pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation