O alta reteta pentru lasagna, reteta italiana pentru cititorii nostri pofticiosi! De data asta, avem lasagna cu pui şi spanac la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatoarele 9:
- 12 foi de lasagna
- 300 g de piept de pui
- 150 g spanac
- 4 rosii
- 50 g de brânză rasă
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 1 lingura de oregano
- 1 ceapă
- un vârf de cuțit de zahăr, sare şi piper
Bine, si cum o facem?!
Gatiti foile de lasagna dupa instructiunile inscrise pe pachetul produsului cumparat. Spălaţi cum trebuie spanacul si scuturati de apa frunzele. Gătiţi spanacul într-o tava cu ulei, sare și piper, urmata de decojirea roşiilor, tăindu-le in cubuleţe şi tocaţi atent toata ceapa . In sfarsit, inabusiti pieptul de pui din care luati fâşii subţiri si adaugati o lingură ulei.
Cum puneti totul laolalta:
Într-o cratita imbracata pe interior cu hârtie de copt introduceti 4 foi de lasagna, pune peste spanac, roşii și pui. Faceti asta de fiecare data cand pana cand nu mai raman foi de lasagna. La sfarsit mai presarati si ceva felii de roşii și brânza.
Pregateste cuptorul la 220 ° C şi mentineti cam 20 de minute preparatul. Dupa ce se prajeste bine mai presarati oregano tocat şi gata, pofta buna!
Recent Comments