Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Normal ca daca suntem pe site-ul de drinkfood.ro va asteptati sa va oferim numai alimente sanatoase, exemple de alimentatii sanatoase, asa ca astazi va prezentam una dintre ele, o varianta foarte buna la dulciuri, desert si zahar, deoarece nu contine calorii in mod exagerat, iar oriunde este mult nu-i bine! ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

REȚETĂ ITALIANĂ: Lasagna cu pui și spanac

O alta reteta pentru lasagna, reteta italiana pentru cititorii nostri pofticiosi! De data asta, avem lasagna cu pui şi spanac la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatoarele 9:

  1. 12 foi de lasagna
  2. 300 g de piept de pui
  3. 150 g spanac
  4. 4 rosii
  5. 50 g de brânză rasă
  6. 2 linguri cu ulei de măsline
  7. 1 lingura de oregano
  8. 1 ceapă
  9. un vârf de cuțit de zahăr, sare şi piper

Bine, si cum o facem?!

Gatiti foile de lasagna dupa instructiunile inscrise pe pachetul produsului cumparat. Spălaţi cum trebuie spanacul si scuturati de apa frunzele. Gătiţi spanacul într-o tava cu ulei, sare și piper, urmata de decojirea roşiilor, tăindu-le in cubuleţe şi tocaţi atent toata ceapa . In sfarsit, inabusiti pieptul de pui din care luati fâşii subţiri  si adaugati o lingură ulei.

Cum puneti totul laolalta:

Într-o cratita imbracata pe interior cu hârtie de copt introduceti 4 foi de lasagna,  pune peste spanac, roşii și pui. Faceti asta de fiecare data cand pana cand nu mai raman foi de lasagna. La sfarsit mai presarati si ceva felii de roşii și brânza.

Pregateste cuptorul la 220 ° C şi mentineti cam 20 de minute preparatul. Dupa ce se prajeste bine mai presarati oregano tocat şi gata, pofta buna!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN