Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

legia arendei
Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură federativă afiliată la Confederația Europeană a Producătorilor de Porumb din Europa (CEPM), este un activ și constant partener de dialog civil al autorităților de la București și Bruxelles, militând, în numele membrilor săi, fermieri de cultură mare și unități care ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Prăjitură, cremă cu lămâie de biscuiți

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Ca tot e vara si toti ne luam liber in perioada asta de la servici, ramand, in acelasi timp, si fara idei pentru articul de azi, m-am gandit sa deschid cartea de bucate si sa va scriu o reteta super dulce: CREMĂ de LĂMÂIE cu BISCUIȚI. Oh, da! Suna bine, nu? Le puteti incerca si alaturi de un vin licoros sau roze, merg bine cu desertele, in general vinuri usoare.

sursa: dulciurifeldefel.ro

Ingredientele de care aveti nevoie pentru preparat:

  • 8 biscuiţ fragezi
  • coaja de la 2 lamai
  • suc de la 4 lămâi
  • 250 g brânză mascarpone
  • 75 g de zahăr pudră
  • 2 ouă
  • un praf de sare

Cum il facem:

Prima data faceti zob biscuiţii cu o furculiță şi le introduceti intr-o cratita mai mare, la capat.

Acuma, crema este destul de simpla; puneti brânza mascarpone si mixati bine, cu coaja şi sucul de lămâie. Asteptati pana cand se face ca o pasta si mai adaugati si zahărul, dupa care il mai bateti pana la topire.

Luati un ou si pastrati doar albusul, pe care  le bateti pana cand se fac spumă cu un praf de sare. Rezultatul se mixeaza foarte bine cu ingredientele mentionate mai sus.

O sa vedeti ca ati facut o crema pe care o combinati cu biscuiţii zdrobiţi. Acuma, puneti-o in frigidier si asteptati un timp sa se intareasca, dupa care o puteti servi. Intotdeauna ramane la frigider, daca nu ati terminat de consumat.

Mai puteti adauga si ceva biscuiţi zdrobiţi, de asemenea scortisoara si coaja de lamaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation