Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

legia arendei
Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură federativă afiliată la Confederația Europeană a Producătorilor de Porumb din Europa (CEPM), este un activ și constant partener de dialog civil al autorităților de la București și Bruxelles, militând, în numele membrilor săi, fermieri de cultură mare și unități care ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

ITALIAN WINE & FOOD DAY

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
 A avut loc ITALIAN  WINE & FOOD DAY pe data de 25 MAI. Cum a fost si ce inseamna ITALIAN WINE & FOOD DAY?
Produsele Made in Italy se bucura de un mare succes in Romania ca, de altfel, in intreaga lume.
Restaurantele si produsele italiene prezente pe piata sunt din ce in ce mai numeroase, iar cultura gastronomica italiana face deja parte din obiceiurie alimentare ale italian-seafood-pasta-dishromanilor, care in viata de zi cu zi alterneaza mancarurile locale cu o portie de paste sau cu o pizza.
Vinurile italiene sunt foarte apreciate in Romania si, de multi ani, ocupa primul loc in sectorul Ho.re.ca printre competitorii internationali.
In cadrul celei de-a opta editii a Festivalului Italian, Agentia ICE organizeaza a treia editie a “Italian Wine and Food Day”, are ca lscop promovarea unui sector de excelenta,  consolidarea raporturilor comerciale, cresterea exporturilot de vinuri si produse alimentare catre Romania, precum si de a apropia si mai mult consumatorii romani de gusturile si aromele italiene.
In deschidere a avut loc un seminar organizat de Camera De Comert Italiana pentru Romania, in cursul caruia a fost prezentat “Raportul de constatare a cazurilor de Italian Sounding in sectorul de retail alimentar din Romania – editia 2016″, urmat de premierea restaurantelor certificate “Ospitalità italiana”.
Pe parcursul evenimentului, care de altfel a beneficiat de sprijinul ca parteneri media al unor importante reviste specializate din sectorul ho.re.ca., firmele italiene participante au avut ocazia sa intalneasca  importatori/distribuitori de vinuri si/sau produse alimentare, buyers, precum si un public specializat selectionat din randul achizitorilor din restaurante, F&B managers ai hotelurilor, titulari si buyers din enoteci, sommelieri, magazine gourmet, wine-bar, ziaristi ai presei specializate si generale.
 Asteptam bucurosi urmatoarea editie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation