Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Înghețata 100% sănătoasă, care poate fi consumată de oricine

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Inghetata care nu contine lactoză, stabilizatori, aditivi şi coloranţi de sinteză, ambalată ecologic, ce se mai doresti mai mult decat atat?! Eu chiar promovez noua marca de inghetata, pentru ca produsul este realizat in Galati, iar eu sunt galatean!

Whoopie ICE se numeste si a castigat concursul de la Paris, Ecotrophelia 2018.

Studenţii Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor au castigat cel mai important premiu de la Paris, la cel mai insemnat concurs al inovatorilor din alimentaţie.

Poate va intrebati din ce e format produsul? Din gutui, prune şi zer, noua inghetata a cucerit intreaga europa. A fost creata de 3 studente din Galaţi si au definitivat ideea cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Ştiinţa Alimentelor. Juriul a fost compus din cei mai importanti producători din industria înghețatei.

Echipa a fost formata din: Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă și Adelina Pricope, coordonată de cadrele didactice Prof. Daniela Borda, Șef lucr. Iulia Bleoancă și Drd. Florentina Bucur a lucrat în permanență.

Ce este cu adevarat special si este secretul principal in toata producerea inghetatei, este tehnologia pe care o folosesc. Ce este mai special este ca ea poate fi consumata si de persoanele care au intoleranţă la lactoză şi este disponibila, pentru moment, doar in varianta cu aromă de prune şi gutui.

“Este o îngheţată făcută din zer concentrat şi delactozat, cu smântână, gutui, prune, zahăr şi ouă.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation