Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

symphony of emotions, christmas songs, Schoenbrun Palace Orchestra Vienna
Schoenbrun Palace Orchestra Vienna va concerta pentru prima oară pe această scenă! Bucuresti, 04 septembrie, 2024 – Celebra si mult îndrăgita SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va concerta, în premieră pe scena Operei Naţionale Bucuresti sub egida SYMPHONY OF EMOTIONS, aflată la prima sa ediţie, eveniment în cadrul căruia magice cântece de Crăciun ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
malta
Nu o poți vârî într-un sertar :)  Malta e o țară greu de clasat. Tocmai de aia merită și văzută. Este greu să o vâri într-un sertar, pentru că, pur și simplu, nu știi ce este. Am risca să dăm un verdict: chiar INCLASABILĂ. Pentru că este atipică. Ceea ce ...
Read More

Coronavirus a fost învins! Parțial

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Mai mulți oameni de știință de la Imperial College London afirmă că au reușit să găsească o modalitate de a reduce și, în final, opri răspândirea epidemiei coronavirus, care a curpins întregul stat chinez și nu numai. Primele teste deja au avut loc pe şoareci cu vaccinuri împotriva noului coronavirus şi aceștia cred că vaccinul va fi disponibil până la sfârşitul anului, a transmis echipa care a dezvoltat substanța.

Epidemia a produs până acum 71 de mii de infecții și 1.700 de morți, iar 11 mii și puțin peste au reușit să se vindece de cumplita boală. Numărul poate fi consultat LIVE AICI (se actualizează singur la anumite inervale de timp) https://www.worldometers.info/coronavirus/.

”Tocmai am injectat în şoareci vaccinul pe care l-am generat din bacterii şi sperăm că în cursul următoarelor câteva săptămâni vom fi în măsură să determinăm reacţia în sângele acestor şoareci, răspunsul anticorpilor acestora la coronavirus”, a spus pentru AFP Paul McKay, cercetător la Imperial College.

Din nefericire, pentru a demonstra eficacitatea unui vaccin e necesar cel puțin 1 an, în general, deoarece au loc extrem de multe teste pe diferiți subiecți, care demonstrează științific faptul că are capacitatea de a face bine.

Echipa de la Imperial College crede că testele cu vaccinul realizat de ei sunt primele primele de acest gen, până acum.

Agenția chineză Xinhua, o universitate din Shanghai a început să realizeze același gen de teste.

Cercetătorii de la Imperial College au ambiția de a fi primii care vor efectua studii clinice pe subiecţi umani şi care vor avea un vaccin pregătit și eficace. Studiile lor pornesc de la informațiile privind Sindromul Respirator Acut Sever (SRAS), o boală care a apărut acum 20 de ani.

“Sperăm să fim primii care fac studii clinice pe oameni cu acest vaccin”, a spus McKay. ”Odată încheiată prima fază de testare, care poate dura câteva luni, putem testa imediat eficacitatea vaccinului asupra oamenilor, ceea ce va dura de asemenea câteva luni. Aşadar, poate până la sfârşitul anului va exista un vaccin viabil, care poate fi folosit pe oameni”, a adăugat specialistul.

Deși toate echipele de cercetători din întreaga lume lucrează pentru descoperirea unui vaccin care va salva lumea, Paul McKay susține că ar trebui să fie mai mult o ”cursă de colaborare”, bazată pe ”împărtăşirea încrucişată a informaţiilor” și nu despre cine culege laudele.

”De îndată ce au secvenţiat genomul, chinezii l-au împărtăşit liber cu toată lumea, aşadar aspectul competitiv probabil nu este corect. Aş spune că este o cursă de colaborare”, a mai explicat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation