Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

ediția ro wine, ro wine
E TOAMNĂ, deci: Atmosfera promite să fie fantastică! Vineri 11 octombrie, începe la București, ediția de toamnă, a minunatului RO WINE, cel mai important festival de vinuri din București, a cărui primă ediție anuală are loc, de obicei, în primăvară, în luna mai, tot la Fratelli. Ca și în anul anterior, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
malta, darul de fiecare zi
Ca suprafață, vorbim despre cea mai mică țară din Comunitatea Eiropeană, dar asta nu o împiedică să fie dorită (cu ardoare ) de către turiști. Mai cu seamă de către cei britanici. De cum se desprimăvărează, chiar din luna mai (care este o lună minunată spre a vizita Malta), se ivesc, ...
Read More

Bere reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare + mituri

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA) Acuma, iata si ultimele 2 beneficii ale berii.

Reduce riscul aparitiei de boli cardiovasculare

Beti bere! Moderat, desigur! 🙂

Este foarte important efectul sus-mentionat, pentru ca afectiunile cardiovasculare au cele mai mari rate de mortalitate de pe glob, iar tocmia de aceea, multi oameni de stiinta se axeaza mai mult pe gasirea unor rezolvari la aceste probleme.

Ce se intampla de fapt e ca, in urma consumul de bere, nivelul de HDL colesterol este mai mare (aici foarte benefica este si protectia anti-ateroscleroza), ca un efect al cauzei reducerii nivelului homocisteinei, dar si cel de antiagregant.

Si desigur, cum altfel am putea incheia articolul nostru, daca nu cu cateva mituri despre bere…

  • „daca berea are o culoare inchisa, atunci inseamna ca berea este alcatuita din multe calorii, dar si ca are un cotinut mai mare de alcool”

Nu are nici o singura legatura. Am mai vorbit despre asta si in numeroase alte articole ale noastre, cu precadere in cel despre fabricarea berii (procesul magic de fabricare a berii – click aici). Continutul de alcool din bere este un produs al duratei de prajire a cerealelor. Prin urmare, pe aceleasi rationament, nici berea neagra nu poate sa aiba mai multe calorii fata de blondă (desi exista si mici exceptii).

  • „Siliciul din bere nu este benefic” 

In primul rand ca cele mai semnificative locuri din care se obtine siliciul sunt cerealele si apa, pentru ca ele au cel mai mare grad de asimilare. Tocmai de asta, din start, negam o astfel de afirmatie falsa, pentru ca berea in sine este alcatuita din siliciu.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation