Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Amestecul de alimente care previne o grămadă de boli!

Exista anumite combinatii de alimente care pot preveni o groaza de boli. Despre astfel de combinatii vorbim astazi in acest articol.

Daca amestecam miere, nucă și scorțișoară intr-un singur bol aflam ca este tot ce ne trebuie pentru sanattatea stomacului nostru, a inimii si a sistemului nervos.

Iata ingredientele principale:

  • 100 de grame de miez de nucă
  • 300 de grame de miere
  • 2 linguriţe de scorţişoară

Cum o facem:

Macinam miezul de nuca si-l combinam cu mierea şi scorţişoara. Amestecam bine de tot.

Iata acum si efectele ei benefice:

  • cresterea imunităţii – luati o linguriţă in fiecare zi pe intervale cat mai mari de timp
  • Prevenirea şi tratarea bolilor de inima – consumati câte o linguriţă dimineaţă pe stomacul gol şi una seară înainte de culcare (3-4 luni pe an)
  • Stimularea memoriei –  3 linguriţe pe zi, dimineaţă, la prânz şi seară
  • Inflamatiile vezicii urinare – diluaţi 2 linguriţe amestecul într-un pahar cu apă călduţă. Beti câte un pahar in fiecare zi pentru o saptamana.
  • Artrită – o intindeti pe regiunea afectat şi masaţi usor. O alta posibilitate este sa o luati în fiecare dimineaţă pe stomacul gol un pahar de apă călduţă cu o lingurita din aceasta combinatie
  • Răceală – tot o lingurita intr-un pahar cu apă călduţă şi consumati câte un pahar dimineaţă şi unul seară, înainte de somn
  • reducerea colesterolului – luati 4-5 linguriţe pe zi, asociate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, şi în cel mult 1 luna, va veti vindeca
  • Gastrită şi ulcer – luati o linguriţă in fiecare dimineaţă pe stomacul gol pentru 1 luna
  • Oboseală –  o lingura de amestec intr-un pahar cu apa si se consuma un pahar dimineaţă şi altul după-amiază, in momentele de oboseala
  • Acnee – este foarte usor, pentru ca puteti sa o puneti direct pe piele, seara, inainte de culcare, iar de dimineata va spalati bine si dispare amestecul intarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation