Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pixxaro™ Super, Corteva Agriscience
Inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultura de cereale păioase Compania Corteva Agriscience este liderul detașat pe segmentul de erbicide la cereale păioase, cu o cotă de piață de 33%. Corteva Agriscience are un portofoliu complet de erbicide pentru cultura de cereale ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Grecia, brand de tara, Ammouliani
AMMOULIANI 2021 O PRIVIRE DE ANSAMBLU  Pentru că anul 2020 nu a fost cel mai fericit an cu putință, cauzele sunt știute/în primul rând, așa-numita criză sanitară, ne pregătim, cu entuziasm/și toate forțele, pentru anul viitor. Am putea, credem să ne luăm revanșa în 2021. O REVANȘĂ care nu numai ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

3 modalități prin care poți ține diabetul la distanță

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

3 modalități prin care poți ține diabetul la distanță

 

Diabetul este o tulburare a metabolismului ce este determinată de producția insuficientă de insulină a organismului, fie moștenită genetic, fie provocată de o viață sedentară sau de o dietă nesănătoasă. Pentru că această boală afectează din ce în ce mai multe persoane în întreaga lume, medicii specialiști vin cu recomandări de care să ținem cont dacă vrem să îi prevenim apariția.

O greutate corporală în limitele normale scade șansele de apariție a diabetului

Obezitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale apariției diabetului. Din cauza faptului că excesul de kilograme conduce la depuneri de grăsime in jurul organelor interne, corpul primește semnale eronate care dereglează producția de insulină. În aceste situații, sportul și mișcarea în aer liber sunt activități recomandate cu tărie de către diabetologi.

Un pahar de bere, un posibil aliat împotriva diabetului de tip II

Studii efectuate de cercetători spanioli au demonstrat că datorită conținutului său de micro și macronutrienți, berea, consumată moderat și însoțită de o dietă bogată în legume, fructe și pește (dieta mediteraneană), poate reduce riscul apariției diabetului.

Un consum moderat de bere poate fi chiar recomandat în prevenirea instalării diabetulul de tip II. Nu toată lumea știe, dar, pe de o parte, un consum moderat de bere nu îngrașă, 100 ml de bere având doar 43 kcal, iar, pe de alta parte, ingredientele berii au proprietăți benefice pentru sănătatea organismului. Efectele pozitive sunt completate de aportul de vitamine, acid folic, fier și calciu al berii, berea putând să facă parte dintr-un stil de viață sănătos.”, declară Dr. Corina Zugravu, Preşedintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie.

Mesele bogate în fructe și legume

Pentru a echilibra conținutul de glucoză din sânge, consumul zilnic de fructe și legume este extrem de indicat persoanelor predispuse la diabet. În plus, daca dieta este completată și cu alimente bogate în fibre, precum nucile și alunele, riscul apariției acestei afecțiuni scade cu până la 21%.

Despre Centrul de Studii despre Bere Sănătate şi Nutriţie

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie este o entitate cu caracter ştiinţific, rezultat al demersului celor trei membri fondatori: dr. Corina – Aurelia Zugravu, lector universitar în cadrul UMF “Dr. Carol Davila”, căreia îi revine şi calitatea de Preşedinte în cadrul Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriţie, dr. Alin Popescu, medic primar în medicină sportivă şi consultant în probleme de nutriţie, deţinând calitatea de Secretar general, şi dr. Mihaela Begea, doctor în ştiinţe inginereşti.

Infiinţat în luna decembrie a anului 2011 şi lansat oficial în data de 7 martie 2012, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii ştiinţifice şi diseminarea informaţiilor în domeniu în rândul comunității medicale şi a publicului larg.

identitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation