In articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre 2 elemente nu atat de cunoscute ale berii, care este benefica pentru sanatatea corpului nostru. Iata in urmatorul si celalate 3.
La intrebarea daca e mai buna berea bruna sau blonda, noi va atentionam ca, ne aminteste conf. dr. Corina Zugravu, lector universitar la Catedra de Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucureşti urmatoarele:
- berea brună are o cantitate de alcool mult mai ridicata ca cea blonda, avand posibilitatea sa treaca chiar si de 8%, cum, pe de alta parte, contine si multi antioxidanţi.
- berea blondă insa, imi e greu sa-mi imaginez ca ar putea trece de 5%. Totodata, nu ar trebui sa uitam si de cantiatea de fier din berea brună, care este un rezultat al malţului şi hameiului din interior, dar si modalitatile ei de fabricare
Nu trebuie sa exagerati!
Sa nu uitam si de partea in care nu trebuie sa exageram. Mai ales ca, in caz contrat, ea ar putea produce destule probleme ce tin de sănătatea corpului nostru: pierderi de memorie, leziuni hepatice, boli cardiovasculare, osteoporoză, afecţiuni pancreatice. Dar in cantitati mai mari, cum ar fi de cativa litri, acest lucru ar putea duce si la formarea cancerului.
De asemenea
E important de retinut ca noi nu referim in cele doua articole facute de noi la femeile gravide, carora, cu siguranta, dupa cum prea bine stiti nu li se recomanda consumul de bere, la fel si dupa nasterea copilului, cand alăptează, dar nici oamenilor care prezinta boli hepatice, pancreatice, diabet sau gută.
Alte articole pe aceeasi tema:
http://beeruniversity.ro/2017/01/20/lifestyle-se-apropie-vara-si-ar-trebui-sa-bem-bere-de-ce/
http://beeruniversity.ro/2016/12/15/hai-sa-punem-intrebarea-ce-rol-are-berea-in-viata-noastra/
http://beeruniversity.ro/2016/11/30/una-dintre-berile-bune-ale-lumii/
Recent Comments